Home Nogomet Mlađi uzrasti Dinamov kamp u Umagu – pet trenera odraditi će deset treninga od...

Dinamov kamp u Umagu – pet trenera odraditi će deset treninga od 21. do 25. lipnja!

Nogometni klub Umag poziva sve zainteresirane na prijavu na Dinamov kamp koji organiziramo na našim terenima u razdoblju od 21. do 25. lipnja 2023. godine.

Radi se o vjerojatno najkvalitetnijem kampu u RH ove godine na koji dolaze treneri Dinama koji dugi niz godina osvajaju razna hrvatska i europska prvenstva, stručnjaci koji će tijekom pet dana u Umagu održati deset treninga s zainteresiranom djecom koja se prijave na kamp.

Prijave su otvorene za djecu od 6-16 godina, a treninzi se održavaju ujutro i poslijepodne. Ukoliko iz udaljenijih klubova bude više od deset prijavljene djece NK Umag sudjelovati će u pokrivanju troškova prijevoza. Cijena kampa iznosi 230 EUR po sudioniku, a omogućeno je plaćanje u dvije rate, zaključno s 21.6.2023. godine.

Prijave na kamp zaprimaju se putem prijavnice koja se nalazi u nastavku te na našim društvenim mrežama, a za sve dodatne upite roditelji se mogu obratiti na brojeve mobitela koji su navedeni u našim objavama ili na e-mail uprava@nkumag.hr.

Treneri koji sudjeluju na kampu su:

• Milan Bošnjak – trener koji je u Dinamu već 10 godina, ima UEFA A trenersku licencu te preko 50 kampova koje je organizirao

• Andjelko Ivanjko – trener koji je u Dinamu već 15 godina, ima UEFA A licencu, organizirao je preko 40 kampova po cijelom svijetu.

• Jakov Guja – 10 godina u Dinamu, UEFA A trener, glavni trener U9 GNK Dinama

• Antonio Šišić – UEFA Pro trener, glavni trener U8 GNK Dinama

• Bruno Franjić – trener za individualni rad i kondicijsku prioremu pionira i kadeta

Ovo je prva ovakva suradnja između nekog istarskog kluba i GNK Dinama te se s entuzijazmom iščekuje nastavak suradnje i tijekom sljedećih godina. Kampovi na kojima sudjeluje Dinamo sa svojim trenerima jedinstvena su prilika za sve mlade, talentirane nogometaše i nogometašice s obzirom na kvalitetu i neponovljivo iskustvo koji ovakvi kampovi donose.

Na kamp su dobrodošli svi, bez obzira na pozicije, iskustvo ili nogometno znanje zbog toga što ovakvi kampovi, osim napretka u igri služe i za upoznavanje nogometa kao sporta, zaljubljivanja u igru s loptom, a sigurni smo da će ono što će ponijeti sa sobom biti od neprocjenjivog značaja za svako dijete koje bude sudjelovalo na kampu.

Previous articleNAJAVA – I ŽNL – 25. kolo: Gotovo sve su oči uprte u Funtanu, a poneki će pratiti i događanja na Pineti i Grabrima!
Next articlePoznat i drugi gost Football Cornera, atraktivnog projekta dva poznata istarska nogometaša