Home Rukomet Premijer HMRL Dinko Đanković: “Suradnja se završava nakon pet predivnih godina u prekrasnom gradu...

Dinko Đanković: “Suradnja se završava nakon pet predivnih godina u prekrasnom gradu s divnim ljudima”

SHARE
FOTO: Events in Photo / Bernard Ritoša

Nakon što smo jučer posegnuli za informacijom pri RK Poreču, danas smo za kratki komentar odlučili zamoliti Dinka Đankovića, sada već možemo reći, bivšeg trenera Porečana, koji tu funkciju obnaša još dva tjedna.

„Da, u klubu su odlučili prekinuti suradnju sa mnom, počevši od 01. lipnja. Kako su mi rekli, zbog nedostatka komunikacije“, rekao je Đanković pa nastavio: „Nakon pet predivnih godina u prekrasnom gradu s divnim ljudima završila je suradnja. Bilo je to predivno druženje s ekipom u kojoj je prije svega vladala odlična atmosfera i obiteljsko okruženje, a to je bio glavni preduvjet za igru i rezultate koje smo ostvarivali. Igrali smo se rukometa i uživali na terenu i izvan njega te došli do tog nekog vrhunca gdje smo i prerasli mogućnosti kluba.“

Osjeti se u glasu da Đankoviću nije svejedno: „Zahvaljujem se gradu, navijačima, svim prijateljima kluba, posebno A. Beakoviću, rukometnoj školi na čelu s prof. Mataijom, a posebno predivnoj ekipi iz koje ostaju velika prijateljstva i na kraju – Davoru Jeliću, prijatelju i čovjeku bez kojeg klub ne može. Možda se ponovno negdje sretnemo, kad se neke stvari u klubu promjene. Nadam se“, poručio je Đanković, pomalo dvosmisleno.