Home Nogomet Prva ŽNL Istra Dino Černjul se vraća, nedešćanski županijski prvoligaš više nema praznu klupu

Dino Černjul se vraća, nedešćanski županijski prvoligaš više nema praznu klupu

SHARE
Dino Černjul na klupi Jedinstva Omladinac

Pisali smo već o županijskom prvoligašu iz Nedešćine jer je krajem prošle godine prekinuta suradnja s dosadašnjim trenerom Čupićem. Uz to, na našem portalu osvanule su i neke rečenice koje su Nedešćane malo i naljutile.

„Sigurno se je moglo bolje, pogotovo organizacijski, ali ne želimo da se stječe dojam kako se nešto financijski radilo, a da nije bilo u skladu sa zakonom. Sve uplate su transparentne, pa tako i plaće, te se ih može dobiti na uvid. Sve se može unazad provjeriti i utvrditi da se radi o kuloarskim naklapanjima“, poručili su nam iz nedešćanskog županijskog prvoligaša.

No, nije samo to aktualno, štoviše, vijest dana je imenovanje novog trenera i njegovog pomoćnika. Legenda kluba Dino Černjul vraća se na mjesto prvog trenera momčadi, a jedan od najboljih golmana s Labinštine u posljednja dva-tri desetljeća, Sanjin Vozila, će mu biti prvi pomoćnik te će, logično, voditi brigu o vratarima.

Vidljivo je da je predsjednik Loris Černjul unio dozu optimizma i racionalnosti u klub, radi se na popunjavanju omladinskog pogona, a pripreme seniora bi trebale započeti krajem siječnja. Dotad ćemo već kontaktirati novog trenera, a hoće li biti promjena u kadru, vrijeme će pokazati.