Home HRVATSKA I SVIJET Football Direktor Juventusa spisak pojačanja zaboravio u rimskom restoranu!

Direktor Juventusa spisak pojačanja zaboravio u rimskom restoranu!

SHARE

Fabio Paratici, sportski direktor Juventusa, boravio je u subotu u jednom rimskom restoranu, ali je po odlasku iza sebe ostavio salvetu na kojoj je suradnicima objašnjavao planove kluba u narednim prelaznim rokovima i ispisao imena nekih nogometnih dragulja.

Rimski Il Tempo je došao u posjed salvete, pa je naravno odmah objavio u svom mediju kao ekskluzivnu informaciju. Tako više nisu tajne koje igrače planira da kupi prvak Italije. Na salveti su neka imena, među njima mladi Mattia Zennaro (Venezia) i Demiral (Alanya), a tu se nalazi i mladi Romin nogometaš Zaniolo, kojeg je Inter pustio kao dio sporazuma za Radju Nainggolana.

Argentinac Cristian Romero iz Genoe je također jedna od meta, kao i “novi Pirlo” Sandro Tonali iz Brescije, koji se povezuje i s Milanom. Romero i Tonali vrijede po 20 milijuna, Zaniolo 40, a na listi je i mladi napadač Chiesa iz Fiorentine koji vrijedi 50 milijuna. Na kraju, tu je i Sergej Milinković-Savić, veznjak Lazija koji bi navodno došao da zamijeni Miralema Pjanića.

Sve su to imena ispisana na salveti koju je sportski direktor Juventusa ostavio u restoranu u Rimu. Možda je sve to uradio namjerno? Ako nije, onda već možete pretpostaviti kako će izgledati Stara dama u narednim sezonama.

Inače, Juventus večeras igra protiv Lazija u Rimu, pa je to razlog zašto je rukovodstvo Stare dame već jučer boravilo u talijanskoj prijestolnici.