Home Nogomet Ostalo DJECA ZELENICA | Rabac doveo tri 19-godišnjaka koji su za Rudar zajedno...

DJECA ZELENICA | Rabac doveo tri 19-godišnjaka koji su za Rudar zajedno ukupno igrali više od 30 godina!

Nogometni klub Rabac misli ozbiljno. Ovog proljeća pomalo im se momčad ‘osula’ pa su u novu sezonu odlučili ući znatno ozbiljnije. Kovačević je izvlačio maksimum, a Kos odradio potrebno, kada je najviše trebalo. Međutim, u novu sezonu ući bez pojačanja, bilo bi ravno nogometnom ‘samoubojstvu’.

Ali, uprava je vrlo rano ušla u pregovore i dovela tri odlična mlada igrača. Karlo Kos je 19-godišnjak koji je u labinskom Rudaru proveo punih 11 godina. Konstantno uzornog ponašanja, često mu je oko ruke bila i traka, a i u protekloj sezoni bio je „ministar obrane“ juniorske momčadi.

Tulio Kocijel dolazi iz Jedinstva Omladinac, a radi se o lijevom bočnom koji je u svojoj karijeri igrao i za Istru 1961. Najveći dio svoje karijere proveo je u Zelenicama gdje je za Rudar nastupao punih deset godina. I treće pojačanje za Rapčane stiže u obrambeni dio momčadi.

Moreno Škopac je također 19-godišnjak, rođen 2002. godine, a ovaj ljevonogi branič je u kadetima i juniorima Rudara bio standardni prvotimac, dok mnogi u klubu u kojem je igrao 12 godina još pamte njegove izvedbe na posljednjoj Kvarnerskoj Rivijeri, posebice u susretu protiv Sampdorie (0:0). Jedno je sigurno, sva tri igrača će sigurno biti odlični dodaci Kosovoj momčadi.

Previous articleUmro je Branko Bubić
Next articleGiovanni Cernogoraz pobijedio u natjecanju Svjetskog kupa