Home Rukomet Mlađi uzrasti Dječaci RK Poreča osvojili su šesto mjesto u Hrvatskoj!

Dječaci RK Poreča osvojili su šesto mjesto u Hrvatskoj!

SHARE

Dječaci RK Poreč sudjelovali su ovih dana na Prvenstvu Hrvatske u svojem uzrastu U utakmici protiv ekipe RK ŠR Karlovca za peto mjesto, koja je bila napeta svih 30 minuta, igralo se cijelu utakmicu gol za gol, pa se i na odmor otišlo pri rezultatu 9:9.

U drugom poluvremenu nastavila se rovovska bitka za svaki gol, tako da je svaka ekipa zabila samo po tri gola i regularni dio susreta završio je neriješenim rezultatom 12:12.

U lutriji sedmeraca ekipa iz Karlovca imala je više sreće i na kraju slavila rezultatim 13:14 za osvojeno peto mjesto na završnici 1.HRLDA u Umagu. Čestitamo dečkima i treneru Vedranu Mataiji za osvojeno šesto mjesto na završnici prvenstva Hrvatske 1.HRLDA!


RK Poreč – RK ŠR Karlovac 12:12 (9:9), nakon sedmeraca 13:14

POREČ: Jagičić, Velenik T., Velenik D., Dinić 1, Štifanić, Vernik D. 1, Andrić, Labinac E., Babac 2, Vernik T., Labinac L., Brkić 4, Dadić, Trbović 2, Žiković (1), Oroz, Jelić 2+1, Aleksić (1+1)

ŠR KARLOVAC: Mihalić, Matić, Fištrović, Sivka, Plavetić, Krvarić, Žubčić, Marić 3, Erdeljac, Umnik, Velimirović, Bunčić, Kovačić 4, Obranović, Gračan 0+2