Home Nogomet Prva ŽNL Istra Dobar otpor Višnjana, no na kraju ipak pobjeda kvalitetnih gostiju

Dobar otpor Višnjana, no na kraju ipak pobjeda kvalitetnih gostiju

Jasno je da Višnjanci iz kola u kolo igraju sve bolji i sve konkretniji nogomet. No, danas je sa druge strane ipak bio prevelik zalogaj, momčad Funtane. Ni sportska sreća nije mazila domaćine, no ne moraju zbog ovog poraza pretjerano tugovati.

Nije to bila utakmica sa previše prigoda, no one domaće bile su izgledne, ali ih je ponajviše neutralizirao nesavladivi Milocani. Funtana je stigla do vodstva nakon nesporazuma u domaćoj obrani, da bi nakon toga Milocani obranio pokušaj Hrvatina, a malo nakon toga ni iz kaznenog udarca domaćini ne uspijevaju pronaći put do mreže. Gianlucu Banka je u tome spriječila vratnica.

I kako to biva, kako to rade velike i jake momčadi, učinila je i Funtana. U 21. minuti Banić se oslobodio čuvara i pogodio, pokazalo se za konačnih 0:2.

VIŠNJAN – Igralište Pineta – Prva ŽNLI – 16. kolo – SUDAC: Patrik Vitasović (Filipana), POMOĆNICI: Antun Taranić (Pula) i Samuel Moscarda (Galižana)

VIŠNJAN 1957 – FUNTANA 0:2 (0:2)

Strijelci: 0:1 Vladišković 4′, 0:2 Banić 21′

Žuti kartoni: Ferenac (Funtana)

VIŠNJAN 1957: Labinjan, Laus (46. Perić), Žiković, Jehnić (81. Sinožić), Banko G., Kotorac, Hrvatin, Bratović, Koraca R. (63. Koraca L.), Mamuzić (46. Banko A.), Bonaca

Trener: Bojan Barić

FUNTANA: Milocani, Vlahović, Buršić, Vladišković, Šegon E., Ciglar, Maras (46. Žgomba), Vlizlo (86. Šušljik), Tomić, Gjurchinoski (46. Lukšić), Banić (74. Hanižar)

Trener: Vjekoslav Dorčić


Previous articleLižnjanci u skladu sa svojom kvalitetom. Eurogol Frane Jelenića!
Next articleOslabljeni domaćin poražen od ipak kvalitetnijeg gosta