Home Arhiva Domaćini izraziti favoriti u četiri od šest susreta

Domaćini izraziti favoriti u četiri od šest susreta

SHARE

Zapostavili smo pomalo ligu koju naši čitatelji prate sa velikim zanimanjem pa ćemo od ovog kola prognozirati i Drugu ŽNL Istra. Derbijem kola može/mora se nazvati susret u Muntiću.

 

[1]

  

6.11.2016 14:00

Muntić : Smoljanci Slob.

12

Derbi kola igra se na Grabrima gdje dolazi lider kod petoplasirane momčadi prvenstva. Muntić već četiri utakmice ne zna za poraz, a u posljednje vrijeme „zaledili“ su Rabac i Brtoniglu NV pa će Smoljanci Sloboda sigurno s oprezom na ovo gostovanje.

6.11.2016 14:00

Vodnjan : Rabac

1

Vodnjanci imaju sreće jer će Rapčani dan ranije proslaviti vjenčanje jednog od suigrača. Doći će tako vjerojatno Rapčani malo „ranjivi“ u Vodnjan koji ih dočekuje bez Balića i Švrake, ali i gosti moraju stići bez Ibraimoskog i Munjasa, pa je domaćin ipak u laganoj prednosti.

6.11.2016 14:00

Puris : Brtonigla NV

2

Iako u Sveti Petar u Šumi dolaze bez Medice i Lakošeljca, Brtonigla NV je i dalje veliki favorit protiv „fenjeraša“. Dojam je da je razlika u kvaliteti prevelika za nekakvo iznenađenje, što bi bio i remi.

6.11.2016 14:00

Dajla : Iskra

1

Iskra djeluje potrošeno manjkom motiva pa im izvedbe nisu uvijek na očekivanoj razini. S druge strane, Dajla je četvrta momčad lige s pravom, a da nisu imali „crnu rupu“, bili bi i dalje kandidat za vrh. Obje momčadi biti će bez važnih veznih igrača, Červara (Dajla) i Vuković (Iskra).

6.11.2016 14:00

Šišan : Buzet

1

Buzećanima su se u subotu priključili neki članovi „riječke legije“ pa je moguće i da ozbiljno pariraju Šišancima, ali domaćin je druga momčad lige koja je već pobijeđivala i primjerice Mladost, ili Dajlu, pa će vjerojatno i Buzet.

6.11.2016 14:00

Mladost : Pula ICI

1

I ovdje je domaćin izraziti favorit, iako će igrati bez ofenzivno raspoloženog Šerifovića. No, tu je Barlecaj, Roce i ostali iskusni gard Mladosti pa će Puljanima biti veoma teško stići barem do boda.

 

[2]