Home ISTRA Futsal Domino Maling obranio titulu prvaka na Ulici, David Dujanić najbolji igrač turnira!

Domino Maling obranio titulu prvaka na Ulici, David Dujanić najbolji igrač turnira!

Hakleri Domino Malinga obranili su titulu Heroja Ulica nakon što su u finalnom dvoboju porazili pazinski Plavi Put, u izrazito napetoj i dinamičnoj utakmici.

Susret su bolje otvorili igrači Domina, te u tri navrata zaprijetili preko Ljubasa, Ramadania i Moravca, ali sve je prilike obranio Funčić. Pazinjani do prve prilike dolaze u sedmoj minuti minuti preko matne situacije Ivetića, ali Crljenica odlično brani.

Još su jednu priliku minuti kasnije imali su Malingovci preko Uroševića, a nakon toga Manolo Bilić trese mrežu Funčića poslije lopte iz kornera koju mu je poslao Ramadani. Još u dva navrata morao je intervenirati Funčić obranivši prilike Uroševića i Ljubasa. Zicer pred predah je ponovno imao Ivetić, ali Crljenica se nije dao iznenaditi.

U nastavku Rabar gura Dujanića pred gol, međutim Dino Crljenica je danas bio fantastičan. Nakon toga probao je i Rudela iz slobodnog udarca, ali nema promjene rezultata. Akteri s početka drugog poluvremena ponovili su akciju – Rabar odigrava za Dujanića koji ovoga puta pogađa mrežu Domino Malinga za izjednačenje.

Na sredini drugoga poluvremena odličnu priliku Uroševića skida Funčić. I onda u 36. minuti, dok su se hakleri Plavoga Puta raspravljali sa sucem, Crljenica baca dugu loptu, Ljubas glavom spušta za Siljana koji je vraća ponovo Ljubasu za novo vodstvo Domino Malinga.

Posljednji ‘zicer’ na tekmi nije iskoristio Ivetić i slavlje novih/starih prvaka moglo je krenuti. U kasu pobjednika ide 15 tisuća kuna dok će drugoplasirani dobiti osam tisuća kuna.


PULA – Dom sportova Mate Parlov – ULICA – FINALE – SUCI: Dalibor Šekuljica i Edin Šehić (oba Pula)

DOMINO MALING – PLAVI PUT 2:1

DOMINO MALING: Crljenica, Čopić, Bilić, Ramadani, Moravac, Balde, Urošević, Ljubas, Siljan, Salihović

PLAVI PUT: Funčić, Kuzma, Rabar, Zgrablić, Rudela, Videkić, Ivetić, Tanković, Lepinjica, Vale, Breščić, Dujanić

NAJBOLJI STRIJELAC: Antonio Siljan (Domino Maling)

NAJBOLJI GOLMAN: Dino Crljenica (Domino Maling)

NAJBOLJI IGRAČ: David Dujanić (Plavi Put)

Previous articleVETERANSKA ULICA | Stella Šijana golovima na samom početku finala do nove titule!
Next articleVELIKI INTERVJU | Robi Fonović: “Što se snimanja utakmica tiče, u drugoj polusezoni moramo napraviti zaokret, nećemo više linijom manjeg otpora!”