Home ISTRA Futsal Domino Maling osvojio 1. Memorijalni turnir Dane Moravac

Domino Maling osvojio 1. Memorijalni turnir Dane Moravac

Proteklog je vikenda na terenu Vidikovac održan 1. Memorijalni turnir Dane Moravac u spomen na nikada prežaljenog dobrog dečka pulskog nogometa.

Nakon razigravanja po skupinama, u subotu su uslijedile četvrtfinalne utakmice, kroz koje su put u polufinale ostvarili Grin A. Cuisine Noy koji su sa 3:2 svladali pazinski Plavi Put. Drugog polufinalistu dobili smo nakon susreta Los Amigos CB Bolero koji su istim rezultatom svladali Stella Šijana Juniorse, dok je MNE Selina sa 4:2 svladala Al Fondaco Vodnjan, a Domino Maling sa 3:1 bio bolji od Harlem Auto Otpada Trumić.

Polufinala su nam donijela još bolji futsal, a svoj put u finale su sa minimalnih 1:0 ostvarili “Grinovci” svladavši MNE Selinu, dok je Domino Maling sa 3:1 ostvario put u finale protiv Los Amigos CB Bolero.

Poražene su momčadi odigrale susret za treće mjesto u kojemu je na kraju bolja bila momčad Los Amigosa CB Bolero svladavši MNE Selinu sa 3:1.

Finale je, ipak, bilo jednosmjerna utakmica. Organizator turnira na kraju je osigurao i prvi naslov ovoga Memorijala svladavši Grin sa 4:0.

Da bi ipak i momci Grina na kraju bili zadovoljni potrudio se Nikola Prelčec koji je osvojio tituliu najboljeg igrača turnira, dok je za najboljeg vratara turnira proglašen Andrej Radulović, također iz momčadi Grin A. Cuisine Noy. Najbolji strijelac prvoga Memorijala Dane Moravac je igrač Al Fondaca Vodnjan, Ivan Macan.

Vidimo se dogodine, poruka je nakon ovoga turnira.

Previous articleRijeka uveličala 2. veteranski memorijalni turnir Sandro Milić
Next articleOvo je novi dres Istre 1961 – stigle u Pulu i ‘kockice’!