Home IstraSport DONACIJE U TRAVNJU | Nakon ‘pada’ u ožujku, svi koji doniraju do...

DONACIJE U TRAVNJU | Nakon ‘pada’ u ožujku, svi koji doniraju do kraja travnja će dobiti majicu IstraSporta

Nakon što nas je u veljači obuhvatila euforija uslijed gotovo 30-tak donacija, „smirio“ nas je ožujak gdje se brojka zaustavila na 11. Nevezano uz to, čitanost i dalje raste pa je sve u redu, nastavljamo po zacrtanom.

Prije nego prezentiramo novi barkod za donaciju, spomenimo da je nasumičnim odabirom Paolo Ritoša, jedan od donatora u ožujku, dobio 30 eura poklon bon u DM trgovini s kućnim potrepštinama koja već godinama posluje u Labinu. Paolu čestitamo, a za sve nejasnoće neka se slobodno javi.

Također, željeli bismo naglasiti kako smo u prva tri mjeseca 2023. godine objavili 811 članaka što je povećanje od 15,5% u odnosu na prva tri mjeseca lanjske godine kada smo napisali 703. Jasno, proteklih smo tjedana zbog toga „pucali“ po šavovima, stoga ćemo narednog tjedna objaviti i novo ime u našoj, još uvijek premaloj, redakciji.

Za travanj imamo malu novost. Obzirom da pri uplati donacije imamo uvid u Vaše adrese, odlučili smo svakog donatora u travnju darovati s majicom IstraSporta, kako bismo se zahvalili za to što ste nam podrška. Hvala na svemu!

Previous articleSTADION GUIDO VODOPIJA | PEROJ – VALDEBEK | Derbi je, treba li bolja pozivnica?
Next articleBOĆANJE: Pazin domaćin državnog prvenstva za kadete i kadetkinje