Home IstraSport DONACIJE | Zbog ovih brojki i planova nastavljamo s projektom “I portal....

DONACIJE | Zbog ovih brojki i planova nastavljamo s projektom “I portal. I pokret.”

Prošao nam je cijeli svibanj, a nismo uspjeli napraviti objavu donacija. Ne treba nas to ni čuditi, jer iako smo povećali redakciju (Luka je dokazano pojačanje), objavljuje se više nego ikad. Direktno, povećanje redakcije donijeli su čitatelji našeg portala, a cijela poanta ovih donacijskih aktivnosti je i da čitatelji shvate kako mogu poboljšati portal kojeg čitaju često.

Što se tiče brojki, recimo da smo u prvih 25 dana svibnja 2023. godine objavili 242 vijesti, a da smo lani u tom periodu na IstraSport „dignuli“ 211 autorskih članaka. Povećanje je evidentno, a prosjek od 9,68 vijesti dnevno čini nas ponosnima. Posjete su nam narasle 14,18% (svibanj 2023. u odnosu na svibanj 2022.).

U lipnju nas očekuje nekoliko nagradnih igra, a još uvijek smo „dužni“ pojedinim čitateljima i majice IstraSport pa nas pratite i dalje. Ono što možemo najaviti je kako će u lipnju čitatelji IstraSporta moći postavljati pitanja uredništvu portala, a u narednih 30 dana objaviti ćemo i novu programsku shemu za novu sezonu.

U tim će promjenama pomoći i anketa koju ćemo provesti među našim čitateljima početkom lipnja. Hvala svima na svakom centu, zaista nam puno znači – koliko financijski, toliko i simbolički – podrška čitatelja je jako važna u ovom poslu.

Previous articleŽRK Umag se vraća u realne okvire, a postavlja se pitanje – je li Ana Jajčević najbolja istarska rukometašica ikad?
Next articleGradonačelnik Poreča Loris Peršurić boćare Istre Poreč, državne prvake!