Home Nogomet Prva ŽNL Istra “Doppietta” Nermina Krasnićia za trobod Vinežana

“Doppietta” Nermina Krasnićia za trobod Vinežana

SHARE

Teška utakmica na Vinežu danas za obje momčadi. Iskra se morala vratiti nakon par malo slabijih rezultata, a Potpićanci su pred ovaj susret tražili početni ovogodišnji bod. No, do njega nisu došli, premda igrom mlada Fabletova momčad može biti zadovoljna.

U prvome dijelu Iskri je pripao posjed lopte, no Potpićanci su pokušavali kroz kontre. Sve što možemo zabilježiti iz navedenog prvog dijela je pokušaj Zukića iz daljine, kao i Amidžića sa osamnaest metara i Braušića na ulasku u šesnaesterac. No, sve je prošlo pokraj vratiju besposlenih Jurkote i Aničića.

U nastavku krenuo je “lom” Jašarevića po boku iz kojega je iznudio najstrožu kaznu koju Krasnići pretvara u vodstvo Iskre. Otvorili su se tada gosti, pa su Vinežani mogli iz kontrapada riješiti utakmicu u svoju korist, ponajviše preko Jašarevića.

Jedna takva urodila je plodom. Mehić je izbacio Krasnićia u kontranapad, a ponajbolji domaći igrač postigao i svoj drugi pogodak za slavlje momčadi s Vineža.

LABIN – Igralište Vinež – 1. ŽNL – 7. kolo – SUDAC: Toni Zrno (Medulin), POMOĆNICI: Dragan Kukić (Pula) i Alen Dokuš (Pula)

ISKRA – POTPIĆAN UČKA 72′ 2:0 (0:0)

Žuti kartoni: Kuralić, Bojkić (Iskra), Braušić, Amidžić (Potpićan Učka 72′)

Strijelci: 1:0 Krasnići 63′ (11 m), 2:0 Krasnići 84′

ISKRA: Jurkota, Prendivoj, Trumić, Panić, Zukić (46. Krasnići), Jašarević (79. Bojkić), Mehić (89. Kuralić), Softić, Begović (70. Zakomac), Bečirević (76. Kurjaković), Lazarić (89. Miletić)

Trener: nema prijave

POTPIĆAN UČKA 72′: Aničić, Licul (82. Horvat), Putinja, Burul, Braušić, Fejzić (86. Pamić), Amidžić, Piletić, Lazarić (73. Paliska), Juran, Čule

Trener: Robert Fable