Home ISTRA Futsal Drama u Puli, Mataja dvaput asistirao, a Felipe Echavarria dvaput zabio –...

Drama u Puli, Mataja dvaput asistirao, a Felipe Echavarria dvaput zabio – drugi put tri sekunde do kraja utakmice!

Zlata vrijedna tri boda upisali su večeras ispred 300-tinjak svojih gledatelja malonogometaši Stanoinvest Futsal Pule. Ispred kamera Sempre Qui Streamsa odigrali su taktički zahtjevnu utakmicu protiv odličnih Makarana te na kraju slavili pogotkom u posljednjim sekundama. Spomenuti treba posebno vratare Gozija i Bašković koji su obojica skupili više od deset obrana tijekom susreta.

Puljani su poveli u devetoj minuti kada David Mataja na pod minijaturom „slaže“ protivničkog igrača te upošljava Felipea Echavarriu koji izlazi sam na Baškovića i zabija za 1:0. Prekrasan je bio i pogodak za 1:1.

Biliću je Bašković obranio pravu „bombu“, a odbijenu loptu Rafael Lima Ferreira uzima na svojoj polovici, kreće kao „metak“ do deveterca Puljana i pogađa prizemno za 1:1. I onda, taman kad su svi u dvorani mislili kako će ovo okončati remijem – šok za goste.

Ostalo je deset sekundi do kraja susreta, a Echavarria je poslao loptu za Mataju koji je je uspio proslijediti po strani, iako je na leđima imao igrača. U sprintu je na loptu krenuo Kolumbijac Echavarria i pogodio tri sekunde do kraja susreta za delirij u dvorani!

PULA – Dom sportova “Mate Parlov” – SuperSport HMNL – 6. kolo – SUCI: Nikola Jelić (Zagreb) i Dino Kramar (Varaždin) – TREĆI SUDAC: Josip Dujmić (Jurdani) DELEGAT: Marijan Kozić (Viškovo)

STANOINVEST FUTSAL PULA – NOVO VRIJEME 2:1 (1:0)

Strijelci: 1:0 Echavarria 9′, 1:1 Lima Ferreira 28′, 2:1 Echavarria 40′

Žuti kartoni: Moravac Da., Bilić, Mataja, Moravac De. (Stanoinvest Futsal Pula) Sesar (Novo Vrijeme)

STANOINVEST FUTSAL PULA: Gozi, Moravac De., Blazquez, Mataja, Vukmir, Moravac Da., Hrgota, Marković, Echavarria, Galešić, Vitor Renoldi, Bilić, Grillo

Trener: Alvaro Martinez

NOVO VRIJEME: Bašković, Jelavić, Lasić, Musinov, Vitor de Lima, Lima Ferreira, Horvath, Sesar, Kazazić, Barbarić

Trener: Duje Bajrušović