Home Boćanje Turniri Dražen Puniš i Roland Marčelja pobjednici 12. memorijalnog turnira “Eliđo Blažević –...

Dražen Puniš i Roland Marčelja pobjednici 12. memorijalnog turnira “Eliđo Blažević – Renato Velenik”

Dražen Puniš i Roland Marčelja, nekadašnji suigrači u hrvatskoj boćarskoj reprezentaciji, pobjednici su 12. memorijalnog turnira u parovima “Eliđo Blažević – Renato Velenik” s kojim tradicionalno krajem godine organizator, Boćarski klub Istra Poreč, odaje počast dvojici velikana porečkog boćanja.

U konkurenciji ovogodišnjih 40 parova, nakon sedam dana igranja i 69 odigranih susreta u porečkoj boćarskoj dvorani SRC Veli Jože, Puniš i Marčelja su u finalu pobijedili Vedrana Špelića i Dina Jermaniša. Prethodno su u polufinalu Puniš i Marčelja savladali Marina Križmanića i Matea Načinovića, dok su u drugom polufinalu Špelić i Jermaniš nadvisili Zorana i Silvana Sošić.

Medalje i nagrade najuspješnijima na ovogodišnjem turniru su uz predsjednika i dopredsjednika BK Istra Poreč Damira Mendicu i Ladu Lačena uručile kćerka Renata Velenika, Jasmina i kćerka Liđa Blaževića, Sandra.

BK Istra Poreč je ove godine posebna priznanja dodijelila boćarima s najdugovječnijim stažem igranja na turniru Darku Mofardinu, Danilu Krizmaniću, Franku Ladavcu, Luki i Antoniu Puniš, te Davoru Legoviću.

 

Previous articlePazinski predkadeti pobjedom nad Ri basketom izborili ulazak u prvu predkadetsku ligu!
Next articleIstraSport upitao Općinu Ližnjan dva pitanja – odgovor će biti objavljen po primitku