Home Nogomet Istra 1961 Drosina čeka najtežeg mogućeg suparnika trenutno

Drosina čeka najtežeg mogućeg suparnika trenutno

SHARE

Lišen bilo kakvih europskih obaveza u Pulu u nedjelju stiže Osijek. Sama neuspješna aktivnost u europskim natjecanjima zasigurno će natjerati ionako kvalitetnu momčad da u HNL natjecanju ide sto na sat. Samo po sebi to nije najveći problem pulske momčadi. Njeni su problemi dublji, izraženiji, sa ovim igračkim kadrom, gotovo nepremostivi. No, to u konačnici ne bi trebalo predstavljati ništa novo za zaljubljenike u nogometnu loptu na pulskoj bombonjeri.

Oni će svakako, barem oni cijepljeni, zauzeti svoja mjesta na tribinama gradskog stadiona i po tko zna koji se put ponadati kako će, eto, baš danas, biti mnogo bolje nego do sad. Možda ih je na takve misli ponukala i činjenica da su Puljani bili raspucani prije nekoliko dana u Fažani na obljetnici fažanske Mladosti, te ih i dalje drži nada da bi dio svoga repertoara mogli iskazati i u nedjeljnoj utakmici protiv Osijeka. Puljani su malo ojačali svoje redove u protekla dva tjedna. Mauritanac, Serderov i Obanor konačno su u Puli i od njih se očekuje da povedu svoje suigrače ka ljepšoj i uspješnijoj budućnosti.

No, za tu uspješniju budućnost, vrlo će vjerojatno trebati sačekati adekvatnijeg suparnika od ovog nedjeljnog. Osijek je apsolutni favorit koliko god mi željeli i nadali se da eto, baš danas, nešto posebno se može dogoditi. Ipak ćemo morati biti malo strpljiviji. Sačekati barem slijedeći vikend kada Puljani gostuju kod Šibenika i tada se uvjeriti mogu li nas ili ne mogu iznenaditi nečim pozitivnim ove godine.

No, obzirom da nada umire zadnje, neka tako bude i ovoga puta, do nedjelje u 20:45. Utakmica je, inače, na rasporedu od 18:55, a umjetnost suđenja povjerena je Bebeku, Crnčiću i Pajiću, dok će ih iz VAR sobe usmjeravati Pajač i Kezele