Home Nogomet Novigrad Splitski tići protutnjali Lacom

Splitski tići protutnjali Lacom

Siniša Oreščanin, trener Hajduka (FOTO: Dalmatinski Portal)

Hajduk II je danas na Lacu pokazao da se radi o momčadi koja napreduje iz kola u kolo, a domaćin, iako nije izgledao sjajno, ne treba “luditi” zbog poraza od ovakve momčadi. Trener gostiju Oreščanin sigurno je zadovoljan prezentacijom “Bilih”.

Nakon pola sata u kojima gledatelji nisu vidjeli ništa posebno, u 29. minuti udarac Nejašmića pogađa jednog od igrača domaćih, mijenja smjer i završava iza Nemecovih leđa – 1:0. Do predaha nije bilo uzbuđenja, ali je zato drugi dio krenuo mnogo življe.

Nemec je obranio “zicer” Deliću u 50. minuti da bi minutu kasnije Mario Ćurić okončao tehnički perfektnu akciju gostujuće momčadi koja je krenula od golmana. Najljepša akcija na utakmici rješila je pitanje neizvjesnosti.

Do kraja susreta Splićani su bili nadmoćni, a dinamika u njihovoj izvedbi dala im je epitet najbolje momčadi koje je ove jeseni dosad gostovala na Lacu. Točku na “i” stavio je Ardit Deliu u posljednjoj minuti nakon nove lijepe akcije gostiju.


NOVIGRAD – Igralište Laco – Gledatelja: 400

DRUGA HNL – 6.KOLO – Sudac: Matej Horvat (Zagreb)

NOVIGRAD – HAJDUK II 0:3 (0:1)

Strijelci: 0:1 Nejašmić 34′, 0:2 Ćurić 51′, 0:3 Deliu 90′

Žuti kartoni: Batelić, Pralas (Novigrad), Šuto, Teklić (Hajduk II)

NOVIGRAD: Nemec, Vrhovac, Živković G., Cenaj (od 53. Batelić, od 59. Filipović), Belaković, Smirnov, Pralas, Pamić M., Samac (od 46. Živković A.), Burić, Pilj

Trener: Nino Bule

HAJDUK II: Grbić, Bradarić, Gruica, Nejašmić, Pasariček, Delić, Teklić (od 74. Deliu), Šuto (od 46. Relota), Šego (od 77. Prtajin), Ćurić, Batarelo

Trener: Siniša Oreščanin


DRUGA HNL – 6.KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”898″]

DRUGA HNL – LJESTVICA

[jsStandings id =”15481″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk”]

DRUGA HNL – 7.KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”899″]