Home Rukomet Druga HŽRL Zapad DRUGA HŽRL ZAPAD – 7. KOLO | Istarski drugoligaški vikend za zaborav

DRUGA HŽRL ZAPAD – 7. KOLO | Istarski drugoligaški vikend za zaborav

Natali Zahtila

Pitanje za milijun dolara glasi: Što je gore, pod a) putovati tri sata do Samobora i izgubiti s jednim golom razlike u zadnjem napadu, ili pod b) igrati kod kuće pred svojom publikom i izgubiti s 21 golom razlike protiv ekipe koja ima samo bod više od vas? Upravo su se navedene situacije dogodile istarskim predstavnicama u 7. kolu, s time da opcija “a)” pripada Labinjankama, a opcija “b)” Rovinjkama.

Labudice su u Samoboru previše dobrih situacija za gol promašile u zadnjih desetak minuta utakmice, iako su zadnjih desetak minuta igrale gol za gol, Samobor je bio taj koji je na kraju postigao gol više. Na kraju nije pomoglo ni 12 golova Natali Zahtile. Osim nje raspoložene su bile i Dora Rodić s pet i Ana Lepinjica sa četiri zgoditka.

Najlakše je za utakmicu Rovinja i Sloge napisati onaj poznati novinarski frazem kako domaće igračice nisu ni stigle na utakmicu, čemu svjedoči podatak da su već do poluvremena imale 23 lopte u mreži. No, priliku za popravni i nove bodove rukometašice Rovinja neće dugo čekati jer su već u sljedećem kolu gošće Senie koja je trenutačno posljednjeplasirana ekipa. Labudice čeka još jedno gostovanje i to kod druge ekipe Zameta.


DRUGA HŽRL ZAPAD – 7. KOLO

Karlovac-Udarnik 30:27
Rovinj-Sloga 21:42
Samobor-Rudar 28:27
Ivanić-Zamet 44:19
Lokomotiva II-Dugo Selo 28:35
Zaprešić-Senia 28:26

DRUGA HŽRL ZAPAD – LJESTVICA

Dugo Selo 14, Zaprešić 12, Karlovac 9, Ivanić 8, Samobor 8, Zamet II 6, Sloga 5,  Rudar 4, Rovinj 2, Lokomotiva II 2, Udarnik 2, Senia 0