SHARE

Dvadeset i treće kolo u drugoj županijskoj nogometnoj ligi nije dalo nikakvo razrješenje onog ključnog, tko će se ovjenčati titulom.

Tri momčadi s punim pravom polažu nade u to da će biti najuspješnije, no jedna od njih danas ipak nije došla do punog plijena.

Još u petak Umag je došao do nove pobjede, ovoga puta nad Kanfanarom, da bi danas momčad sa Šagarele slavila kod Valbandona.

Dajla je pak kod Brtonigle Nove Vasi uspjela doći samo do boda, a nakon svakog takvog “kiksa” sve je manje vremena za oporavak. Plomin je zavrijedio trobod spasa protiv Purisa, a u neugodnoj je sada situaciji Petrovija koja je poražena u Višnjanu.

Arne Peruški stigli su do očekivane pobjede na Bimbianeu kod “fenjeraša” Valbandona. Daniel Barlian i Tin Pujić već u prvom dijelu riješili su pitanje pobjednika i povratka momčadi iz Peruški na poziciju lidera.

U Plominu, podno Sisola, Zoran Lazarić je najprije poništio Donalda Mužula koji je pogodak postigao direktno iz kornera. Nakon toga je Alex Buršić za 2:2 poništio Masima Palisku, no pogodak Nina Fabete u 71. mnuti nitko nije poništio. Plominjani su stigli do bodova spasa.

No, umjesto Plominjana sada su u problemima “Vukovi” iz Petrovije. U probleme ih je pogurao Rudi Sinožić sa dva pogotka u prvih pola sata igre na Pineti, a njemu se malo prije odmora za konačnih 3:0 pridružio Gianluca Banko.