Home ISTRA Futsal DRUGI PO REDU | Počele prijave za malonogometni turnir “Stari Grad kup”

DRUGI PO REDU | Počele prijave za malonogometni turnir “Stari Grad kup”

U suradnji sa MO Stari Grad i DSR Stari Grad, dečki iz pulskog Starog Grada i članovi ekipe Toronto AP Lab organiziraju od 16. do 18. lipnja malonogometni turnir na igralištu osnovne škole Centar. Turnir će se održati po futsal pravilima (4+1).

Kotizacija po ekipi je 80€. Nagradni fond za najbolje ekipe će biti formiran naknadno prema broju ekipa i suradnji sponzora. Za najbolje ekipe, golmana turnira, strijelca turnira i igrača turnira pripremljene su posebne nagrade.

Ove godine uvode i najbolju petorku turnira koja će biti proglašena nakon turnira i pripremljene su nagrade. Naslov pobjednika brani ekipa Mnk Stoja Daltons bar u čijem je vlasništvu i prijelazni pehar.

Za zabavni program osigurana je glazba tijekom cijelog turnira, te se organizatori nadaju dobrom druženju uz hranu i piće na šanku. U svrhu promicanja sporta i sportskog ponašanja na turniru ne mogu nastupiti igrači koji na dane održavanja imaju dugotrajnu suspenziju HNS-a, NSŽI-a i/li udruge Futsal Pule. Nadamo se dobrom turniru, ugođaju i odličnom futsalu! Neka najbolji pobijedi!

Kontakt za prijave je Erduan Bajrami (099 458 8280). Već je dosad prijavljeno sedam malonogometnih momčadi, ali prijave još traju!

Previous articleZaboravljen poraz od Dajle začinjen pobjedom nad Purisom
Next articlePOLUFINALE KUPA NSŽI | Četiri ponajbolje istarske momčadi sutra se bore za finale