Home Rukomet Premijer HMRL Dva istarska rukometna kluba dovela ozbiljna pojačanja

Dva istarska rukometna kluba dovela ozbiljna pojačanja

Raul Valković (FOTO: SportCom)

Iako je do početka rukometne sezone još mnogo, dva su istarska kluba obznanila svoja prva pojačanja. U Labinu se već neko vrijeme “šuškalo” o tom igraču, dok su Buzećani pomalo iz “ničega” stvorili povećanje ambicija.

Naime, Mladi Rudar je dugo iskazivao interes za Marina Marića, dosadašnjeg srednjeg vanjskog Splita. Svakako će biti pojačanje za Labinjane, a radi se o 22-godišnjem izdanku metkovske škole rukometa koji je brz i prodoran, upravo onaj tip igrača na kakvom je inzistirao trener Ilija Lovrinović.

Marić će tako postati jedan u nizu Metkovaca koji je u Labin stigao kao pravo pojačanje, a prije njega to su bili, između ostalih, Ivica Zubac, Zdravko Medić, Domagoj Raić, Mario Raguž, Andrej Paponja…

Nešto sjevernije, u Buzetu, tamošnji je klub doveo veliko pojačanje za Prvu HRL Jug. Raul Valković stiže iz redova Umaga, a prije toga je branio boje Zameta i Kozale. Radi se o igraču koji je u “žutom dresu” proljetos bio jedan od najboljih ofenzivaca, pa ne čudi da ambicije Buzećana njegovim dolaskom osjetno rastu.

Osim toga, iz rukometnog Buzeta poručuju da se iskreno nadaju ostanku svih domaćih igrača, a izrazito se vesele i povratku Olivera Lušića koji se ozlijedio u listopadu 2017. godine.

Previous articleS CIPRA NA JUGOZAPAD NJEMAČKE | Valentino Stepčić pronašao novi klub
Next articleTREĆA HBL ZAPAD – 17. KOLO | Labinjani osigurali ostanak, taj zadatak još preostaje Ladićima