Home Nogomet Treća HNL Zapad Dva jedanaesterca i gol Jokića za mir na Verudi

Dva jedanaesterca i gol Jokića za mir na Verudi

SHARE

Nakon dva poraza, onoga od Crikvenice na Verudi i onog kod Novigrada, vratio se Uljanik danas na pobjednički kolosijek. Nastradao je senjski Nehaj.

Od prve su minute danas pritisli Verudeži goste želeći što prije pronaći put do njihove mreže. I uspjeli su. Već u trećoj minuti Elvis Trešnjić izborio je najstrožu kaznu i u maniru najvećih nogometnih likova sam je preuzeo odgovornost i poentirao za vodstvo Uljanika.

Vrlo skoro su Verudeži riješili rezultatsku neizvjesnost. Jokić je primio jednu loptu na lijevoj strani, u 15. minuti, probio situaciju „1 vs 1“ i malo iznad senjskoga vratara zakucao za vodstvo Uljanika od 2:0 sa kojim se otišlo i na odmor.

I onda, već u petoj minuti nastavka uslijedio je potpuni rezultatski završeak današnje utakmice. Jokić je srušen u šesnaestercu gostiju, a Batelić siguran za visoko vodstvo Uljanika od 3:0 i povratak mira na Verudu.

PULA – Stadion SRC Veruda – Treća HNL Zapad – 6. kolo – SUDAC: Antonio Meljnjak (Rijeka), POMOĆNICI: Igor Bahun (Rijeka) i Nenad Pjevac (Delnice)

ULJANIK – NEHAJ 3:0 (2:0)

Žuti kartoni: Hoxha, Petrović, Gračić (Uljanik), Herman, Lagumdžija, Hodak (Nehaj)

Strijelci: 1:0 Trešnjić 3′ (11 m), 2:0 Jokić 15′, 3:0 Batelić 51′ (11 m)

ULJANIK: Kraljević, Batelić, Jokić (68. Rosić), Hoxha, Krasniqi (75. Mofardin), Petrović, Gračić, Jereb, Radetić (75. Žiković), Trešnjić (64. Bogdan), Raković (46. Dujmović)

Trener: Saša Kolić

NEHAJ: Herman, Pejanović, Svast (46. Brnja), Čačić, Filipović, Hodak, Lagumdžija F., Lagumdžija T. (82. Buqaj), Tomac (74. Dabac), Prizmić (46. Vukelić), Papić (46. Ratković)

Trener: Nehajev Svast