Home Rukomet Druga HŽRL Zapad E, to se zove pojačanje – Nataša Miočinović na Omišlju postigla šest...

E, to se zove pojačanje – Nataša Miočinović na Omišlju postigla šest uzastopnih golova Labudica koje su upisale novu uvjerljivu pobjedu

Vodeće rukometašice Druge HŽRL Zapad, Labudice, su danas bez većih poteškoća savladale svoje protivnice iz Omišlja. Do 18. minute bilo je koliko-toliko neizvjesno, a na semaforu je bilo 7:9. A, tada je na scenu stupila Nataša Miočinović, jedino zimsko pojačanje Labinjanki.

Zabila je od 20. do 22. minute četiri uzastopna pogotka, a onda je dodala još jedan u 24. minuti te prvi u nastavku za 9:15. Utakmica je bila tada i rješena, a zaista se teško sjetiti kada je posljednji put neka igračica postigla šest uzastopnih pogodaka svoje ekipe.

Očekivano, Miočinović je postigla najviše, sveukupno devet pogodaka u susretu, a mlada Alka Mileta dodala je pet golova, kao i Katarina Raspudić. Narednog vikenda Labudice gostuju u Senju, kod ekipe Senie koja na kontu ima pet bodova, 19 manje od vodećeg ŽRK Rudar.

MALINSKA – SD Malinska Dubašnica – DRUGA HŽRL ZAPAD – 12. KOLO – SUCI: Filip Šunjić i Sanja Trbović (oba Rijeka)

OMIŠALJ – RUDAR 20:31 (9:14)

ŽRK RUDAR: Kamenar, Peršić 1, Šumberac 1, Raspudić 5, Zahtila 2, Bradanović 1, Vrkić, Belušić D. 4, Golja 1, Đuzel, Mikolić 2, Pavić, Mileta 5, Miočinović 9, Marić

Previous articleHattrick Almira Halilovića u pobjedi Mladosti nad Vodnjanom
Next articleBrodograditelji trokorakom preko juniora Istre 1961