Home ISTRA Ostali sportovi EASTER FUTSAL CUP | Krenule prijave za novi malonogometni spektakl na Verudeli,...

EASTER FUTSAL CUP | Krenule prijave za novi malonogometni spektakl na Verudeli, već je popunjeno više od polovice mjesta na turniru!

Svi ljubitelji futsala u Istri dobro znaju što je Easter Futsal Cup, malonogometni turnir koji se za Uskrs (8. i 9. travnja 2023. godine) igra u Puli, točnije na Verudeli. Već dosad je prijavljeno nešto manje od desetak momčadi, a do turnira je gotovo tri tjedna.

Sve informacije možete dobiti na 099 253 5580 ili putem Facebook stranice (inbox), a na turnir se maksimalno može prijaviti 12 (!) momčadi koje će biti svrstane u četiri grupe po tri momčadi, iz kojih dvije nastavljaju natjecanje u četvrtfinalu.

Kotizacija za turnir iznosi 80 eura, a nagradni fond je itekako ozbiljan. Osim pehara i medalja za prva tri mjesto, tu su i novčane nagrade. Za prvo mjesto ide 400 eura, za drugo upola manje, a za treće 100 eura. Također, najbolji igrač, strijelac i vratar turnira također će dobiti svoje pehare.

Kada govorimo o prijavljenim momčadima, recimo da su već sada tu Domino Maling, Stella Šijana, Grin Asian Cuisine Noy i ostali koji garantiraju visoku kvalitetu futsala na turniru. Jedva čekamo!

Previous articleISTARSKA RIVIJERA | U Opatiji je počeo treći turnir
Next articleDRUGA ŽNL | NAJAVA | 17. kolo: Derbi marčanske općine i nekoliko potencijalnih “bombi”