Home Nogomet HNK Rijeka Edo Flego više nije voditelj Škole nogometa HNK Rijeka

Edo Flego više nije voditelj Škole nogometa HNK Rijeka

SHARE

Edo Flego više nije voditelj Škole nogometa Rijeka. Flego je u Rijeku  stigao krajem lipnja 2016. godine i pet godina vodio je omladinsku školu.

“Na početku se želim zahvaliti klubu na prilici  koju sam  dobio i ujedno zahvaliti svim ljudima u klubu, te Školi nogometa na suradnji. Bilo je ovo jedno vrijedno iskustvo za mene u kojem sam imao  prilike puno toga naučiti i vjerujem da sam puno toga dobrog prenio na naše mlade igrače”, rekao je Edo Flego.

U proteklom periodu Škola  nogometa HNK Rijeka dala je niz reprezentativaca u mlađim uzrasnim  kategorijama, te je nekoliko igrača promovirano u prvu momčad. Gledajući  međunarodnu scenu Rijeka je osvojila prvo mjesto na turniru u Rimu  (2017.), drugo mjesto na Future talents cup, jakom turniru u Mađarskoj (2017.), te prvo mjesto na Kvarnerskoj rivijeri (2017.) i memorijalu Vukovarskih branitelja (2018.) koje je steklo status neslužbenog  prvenstva Hrvatske za starije pionire. Ujedno, Rijeka je stigla do  četvrtfinala turnira u Viareggiu (2018.), jednom od najstarijih turnira u Europi.

“Vjerujem da smo ostvarili mnoge dobre stvari i isto tako vjerujem da će se Rijeka nastaviti razvijati,  nizati dobre rezultate, te raditi na daljnjem unaprjeđenju Škole nogometa. Osobno, namjeravam se prije svega odmoriti i zatim nastaviti s radom, a Rijeci i svima u klubu želim sreću u daljnjem radu”, zaključio je Edo Flego.