Home Nogomet Mlađi uzrasti EGALE VALORA | Održan prvi specijalizirani kamp za mlade vratarice

EGALE VALORA | Održan prvi specijalizirani kamp za mlade vratarice

SHARE

Jučerašnjim treningom završen je prvi razvojni kamp samo za cure, inače 12. po redu kampom u organizaciji “Vratari Istra”. Obzirom na nesigurnost i neizvjesnost prilikom organizacije, dosta mladih vratarki je odustalo od prijave, ali je organizator Goran Vujica svakako kamp htio održati u, za njih, predviđenom terminu.

„Mislim da je to bio pun pogodak jer se već uhodani trenerski tim mogao potpuno posvetiti svakoj polaznici. Cure su bile fantastične, s toliko želje i energije, u sportu koje iskreno i beskompromisno vole. Sada nam slijedi mali odmor jer nas čeka naš tradicionalni kamp koji počinje 05.07. koji se isto održava na našem Tivoliju“, poručio je Vujica pa dodao:

„Zahvaljujemo se curama, trenerima, Danijeli i Luki Vidović koji su ugostili tri polaznice, a odgovorni su za većinu fotografija s kampa. Zahvala ide i Daliboru Dabiću koji nas je ugostio na Fort Punta Christo gdje smo odradili video analizu i završno druženje. Poslije ovakvih projekata, motiva da pun gas “jurišamo na vjetrenjače” nam definitivno ne nedostaje“, završio je Vujica.