Home Nogomet Treća HNL Zapad EKSPLODIRALE LAŽI | Na Valbruni igrači ne vjeruju vlastitom predsjedniku, pomirba ovaj...

EKSPLODIRALE LAŽI | Na Valbruni igrači ne vjeruju vlastitom predsjedniku, pomirba ovaj put više nije moguća!

SHARE

Bili smo pozitivni, nismo puhali u prsa, ali sad je dosta. Odakle krenuti? U prošlom tjednu predsjednik Rovinja David Modrušan obavijestio nas je da u klub dolazi jedna talijanska agencija, ali da o tome još ne pišemo dok ne bude službeno.

Mi smo to i napravili, bez ikakvih detalja i „njuškanja“, da bi danas saznali drugu stranu priče. Dolazak tih ljudi u klub, odnosno trojice talijanskih nogometaša u Rovinj, naljutio je aktualnu momčad Kanarinaca kojima je obećano nešto drugo, „prodana“ neka druga priča…

„Nije problem da ti dečki dođu, iako je prije dva mjeseca priča bila da damo šansu rovinjskom kadru. Ali, ako ti dečki dođu iz Italije, valjda je logično očekivati da će igrati. Ponovno će izvisiti oni koji su za NK Rovinj stavili glavu na ‘panj’. Normalno da smo se solidalizirali svi s igračima koji bi sad izgubili minutažu“, poručili su u glas igrači za IstraSport.

Rovinjski nogometaši osjećaju se izdano i povrijeđeno i dok su u ovakvom stanju, sve su opcije otvorene. Naime, „lijepa rovinjska priča“ iz ustiju predsjednika Modrušana ispala je laž, a svaki razgovor igrača i „uprave“, kako oni sami kažu prije nego objasne da je većinom samo jedna osoba prisutna, završi neuspješno.

Kako doznajemo, oštri ispadi aktualnih igrača Rovinja prema predsjedniku vjerojatno su potonjeg „prestrašili“ jer se bližila utakmica s Uljanikom, a naredna informacija koju je svlačionica dobila jest – „idete u samoizolaciju“ dopis potpisan od strane jedne rovinjske doktorice. Ne pada nam napamet išta insinuirati niti ulaziti u ikakve dubioze.

Sami igrači izražavaju skepsu po tom pitanju, ali mi se ipak nadamo kako je sve odrađeno po protokolu. Budućnost rovinjskog kluba je potpuno neizvjesna, predsjednik Modrušan nije nikad imao problem ovakve veličine u svom klubu.

Samoizolacija igrača Rovinja „kupila“ je deset dana, ali što nakon toga? Povjerenje je razbijeno, a zanimljivo, u razgovoru s igračima uvidjeli smo snažno zajedništvo i slogu usprkos rezultatima. Mladi Kanarinci „kleli“ su se da bi na račun odlične atmosfere, ako ničeg drugog, bili ostali u ligi…

Da se unaprijed obranimo od „jednostranosti“, IstraSport će u narednom periodu objavljivati isključivo priopćenja NK Rovinj objavljena na službenoj web stranici, obzirom da smo u proteklih šest mjeseci očigledno bili „majmuni“ za vješte lažljivce.