Home Nogomet Ostalo EL STIL CUP | Mladen Mladenović: Vidimo se u subotu!

EL STIL CUP | Mladen Mladenović: Vidimo se u subotu!

SHARE
Mladen Mladenović

Ovog vikenda (petak od 17 i subotu) održava se sedmo izdanje El Stil Cup koji se po prvi puta igra u Puli, odnosno na velovršanskom igralištu Tivoli, a očekuje se veliki broj posjetitelja i zainteresiranih simpatizera nogometne igre.

Kako i ne bi, kad su dolazak najavila neka velika imena s ovdašnjih prostora, a mi smo malo zasmetali Mladen Mladenovića iz NK Rijeke, koja dolazi po šesti put: „Da, mislim da prve godine nismo bili, a od onda smo stalni gosti.“

Kada smo Mladenovića upitali tko sve dolazi, nabrojao je neka velika imena: „Miletić, Ban, Rački, Milinović, Sharbini…braniti će nam Radman“, kaže nekadašnji veznjak razornog šuta koji je igrao i u finalu Kupa UEFA, a onda zastaje kad smo rekli da je to momčad za finale: „Polako, na turniru ima jako kvalitetnih momčadi, ne treba unaprijed ništa prognozirati“, oprezno je dodao dobro raspoloženi Mladenović.

Za kraj, zaključio je osvrnuvši se na turnir: „Oduvijek to govorim, od prvog kontakta s ovom manifestacijom, ovo je hvalevrijedan turnir i uvijek se lijepo vratiti. Vidimo se u subotu“, završio je Mladenović.