SHARE

Jasno je bilo unutar momčadi Umaga da je lider iz Peruški pokleknuo kod Brtonigle te da ih trobod u sudaru s Petrovijom može u potpunosti umiješati u borbu za naslov prvaka. I upravo to se i dogodilo.

Pokazao je Umag da se zna nositi s pritiskom i uvjerio nas i danas da ćemo gledati završnicu drugoligaškog nadmetanja kakvu smo samo mogli poželjeti.

Do vodstva je domaću momčad doveo neuništivi Elvio Brombara nakon pola sata igre, no samo tri minute nakon vodstva Antoni Šiljeg je autogolom sve vratio na početak.

U nastavku u dominantnoj igri Umaga, Tutmić je pogotkom u 53. minuti jasno dao do znanja da momčad Umaga s pravom puca na naslov prvaka. Do kraja prvenstva čeka nas spektakl!

UMAG – Gradski stadion – 2. ŽNL – 21. kolo – SUDAC: Josip Budimir (Marušići), POMOĆNICI: Petar Tubak (Momjan) i Sandi Skrletović (Novigrad)

UMAG – PETROVIJA 2:1 (1:1)

Žuti kartoni: Božić, Šiljeg, Stipanović (Umag)

Strijelci: 1:0 Brombara 30’, 1:1 Šiljeg 33’ (ag), 2:1 Tutmić 53’

UMAG: Ferlin, Stipanović (65. Zallaj Gj.), Kraljević, Jašarević, Tutmić, Brombara, Božić, Šiljeg, Stević, Marjanović, Kert (90. Zallaj Ga.)

Trener: Boris Černe

PETROVIJA: Ištoković, Doz, Serafin, Ribić, Tica, Velan, Božić, Šabanović, Dagostini (46. Mihalj), Jelečević, Brečević (57. Melon)

Trener: Davor Brozić