Home Boćanje Prva HBL Elvis Smolica: “Atmosfera je u momčadi izvrsna”

Elvis Smolica: “Atmosfera je u momčadi izvrsna”

SHARE

Nakon pobjede u Marinićima, boćari Istre Poreč i dalje su neporaženi u novoj sezoni 1. Hrvatske boćarske lige. Veliki susret očekuje momčad iz Poreča ove subote, kada u „Veli Jože“ gostuju boćari riječkog Vargona. Susret nam je najavio kapetan momčadi iz Poreča, Elvis Smolica.

„Momčad Vargona zasigurno je jedan kandidata za naslov prvaka, prošlogodišnji su viceprvaci države i momčad koju jako dobro poznajemo. Činjenica da su neporaženi u dosadašnjem dijelu sezone potvrđuje sve ono što znamo, posloženi su u svim segmentima te su odlazak Miličevića očigledno adekvatno popunili dolaskom Benjamina Guština, ali i provjerenih igrača kao što su Roland Marčelja i Sandro Gulja“, rekao je Elvis Smolica te nadodao kako ipak vjeruje u pobjedu svoje momčadi.

“Naš rezultat od maksimalne četiri pobjede u prvenstvu te uvjerljive pobjede na posljednja dva susreta daju nam za pravo u ovom susretu ponovno očekivati tri boda. Atmosfera je u momčadi izvrsna, igra je iz susreta u susret sve bolja, a sa time su došli i odlični rezultati. Vodeći smo na ljestvici, a cilj je da to vodstvo bude još i uvjerljivije nakon ove subote.“

Susret je na rasporedu ove subote, sa početkom u 15 sati, a prijenos susreta možete pratiti na službenom YouTube kanalu Hrvatskog boćarskog saveza na sljedećoj poveznici:

Spomenimo još i da se u ovom kolu, petom u novoj sezoni, 28. studenog, uz gore najavljenu utakmicu, igraju i okršaju Zrinjevca i Marinića te Kukuljanova i Pazina, dok je okršaj Pule i Funtane odgođen zbog samoizolacije.