Home IstraSport Emil Daus u kolumni: “Prošlog petka sam u pazinskom Spomen dobio sve...

Emil Daus u kolumni: “Prošlog petka sam u pazinskom Spomen dobio sve odgovore u sekundi…”

Emil Daus, saborski zastupnik, bio je gost prošlog petka na obiljetnici 15 godina IstraSporta, a danas se u kolumni na portalu Kampanja vrlo lijepo osvrnuo na volontere u istarskom sportu.

“I kada sam nakon ulaska Hrvatske u polufinale ponovno počeo misliti o tom fenomenu male neuređene države s velikim sportskim uspjesima, odgovor se pojavio prošlog petka u pazinskom Spomen domu.

Te sam večeri zbog obaveza u Saboru zakasnio na sam službeni dio obilježavanja godišnjice lokalnog sportskog portala, ali mi je sve odmah bilo jasno na neformalnom druženju koje je uslijedilo nakon toga. 

Mnogo veći dojam od ovog veličanstvenog uspjeha nacionalne nogometne reprezentacije i mnogo veći utjecaj od članaka samog Zakona o sportu na mene je ostavila skupina volontera, entuzijasta i zaljubljenika u sport koja se tog petka u večernjim satima okupila u pazinskom Spomen domu. Da, dojmili su me se jako.

Promatrajući ih, ali i poznajući mnoge od njih i njihov rad u sportu, dobio sam sve odgovore u sekundi”, dio je kolumne koju možete pročitati na portalu Kampanji.

Cijelu kolumnu pročitajte OVDJE.

SABORSKI DIŠKORŠI | Ljudi koji su Božićne blagdane učinili ljepšim

Previous articleIstra 1961 ovog četvrtka u Medulinu protiv Gorice
Next articleOkončana 14. po redu Olimpijada OŠ Labinštine, projekt Siniše Verbanca sljedeće godine slavi mini-jubilej!