Home Nogomet Treća HNL Zapad Lazarić: “Očekuje nas teško i zahtjevno gostovanje”, Šoškić: “Nijanse će odlučivati!”

Lazarić: “Očekuje nas teško i zahtjevno gostovanje”, Šoškić: “Nijanse će odlučivati!”

SHARE

Pazinka se nalazi na jedanaestom mjestu sa osam osvojenih bodova, dok su momci trenera Viškovića nekoliko pozicija iznad Pazinjana sa dva boda više. Sve bi to bio problem, realan i potencijalan da ove godine u ligi nema Naprijeda.

Momčad iz Hreljina već debelo zaostaje, bez ijednog osvojenog boda, pa velikih problema ni za Buje ni za Pazinku nema. Mogu njihove momčadi u subotu odigrati miran derbi, pružiti gledateljima najbolje od sebe i uživati u nogometu.

Emil Lazarić, suradnik Elvisa Brajkovića na klupi Pazinke svjestan je zahtjevnosti subotnjega istarskog derbija: “Očekuje nas teško i zahtjevno gostovanje, nimalo lagan protivnik i iskusni trener Višković na čelu Buja.

Respektiramo ekipu Buja, međutim nećemo krenuti sa bijelom zastavom tamo već ćemo se pokušati nametnuti igrom, pa neka bolji pobijedi. I mi i oni imamo u zadnjem kolu neočekivane poraze, pa zaista očekujemo jednu pravu prvenstvenu utakmicu”. – konkretan je, ali i miran Lazarić.

Jedna od udarnih igli sastava Dalibora Viškovića, svakako je Enis Šoškić, koji ima svoje viđenje na subotnji derbi.

“U subotu nas čeka jako zahtjevna utakmica, kao i svake subote, ali ova je posebna, ovo je istarski derbi! I mi i Pazinjani doživjeli smo teške poraze prošlo kolo, pa će samom tom činjenicom utakmica imati svoj naboj i nervozu.

Dobro, čak predobro se znamo i godinama već igramo isti nivo natjecanja, tako da je sigurno zagarantirana dobra utakmica i pravi derbi u kojemu će nijanse odlučivati”. – kaže nam Šoškić za naš portal.

Susret je na rasporedu preko puta benzinske od 15:30 u subotu, a pravdu na istome dijeliti će Mateo Čalić sa pomoćnicima Ivanom Jakičićem i Hrvojem Mađarićem.