SHARE

Poraz od Muntića prošlo kolo i potonuće na posljednje mjesto prvenstvene ljestvice zasigurno je ostavio traga na momcima iz tarske Istre, dok ni Potpićanci, koji su na Fortinu tražili mnogo više, ne mogu biti zadovoljni porazom od pulske Istre.

Sada, ove nedjelje u jutarnjem terminu, u međusobnom se susretu možda riješava pitanje putnika u niži rang natjecanja. Pobjeda domaćina značila bi vrlo vjerojatno ispadanje momčadi iz Tara, dok bi pobjeda gostiju do kraja zakomplicirala utrku za ostanak kojoj svjedočimo nakon buđenja Muntića.

Erik Burul, jedan je od najmlađih igrača ionako mlade momčadi iz Potpićna, no i u tim mladim godinama ponekada djeluje kao da se na travnjaku u seniorskom dresu nalazi već dugo vremena.

“Očekujem jako tešku i borbenu utakmicu. Moramo biti mnogo bolji nego proteklog vikenda protiv pulske Istre. Puno smo bodova izgubili na račun mladosti i neiskustva, ali sigurno imamo kvalitetu i veliku želju za pobjedu. Imamo malu prednost jer igramo kod kuće pa ću iskoristiti prigodu da pozovem sve naše navijače da nas dođu podržati i pomognu nam da dođemo do vrijednog troboda kojim bi došli nadomak ostanka u prvoligaškom rangu”. – kaže nam mladi Potpićanac u svom prvom javnom nastupu na našim stranicama.

Vratar tarske Istre, Darren Arambašić, činio je ove sezone sve što je bilo u njegovoj moći da pomogne svojim suigračima. Sada, pred najbitniji susret, ovaj u Potpićnu, i nadalje iz njega izlazi vjera, neovisno o tome što gosti na Dumbrovu stižu donekle oslabljeni.

“U zadnjem smo kolu kod kuće doživjeli neočekivan poraz i zasigurno je da je drugačiji osjećaj iščekivati novi susret nakon niza dobrih rezultata u odnosu na ovo što je nas sada snašlo. No, mi smo iskusna momčad i sve smo to zajedno već znali prolaziti tako da sam siguran da nas ovaj posljednji poraz neće pokolebati i ostaviti traga u narednim susretima”. – tračak nade u iskustvu momaka iz Tara pronalazi tarski vratar.

“Ove nas nedjelje čeka teško i zahtjevno gostovanje. Zbog crvenog kartona protiv Muntića ostali smo bez važnoga igrača obrane, Danijela Perišića, a zbog trećeg žutoga kartona ne možemo računati ni na veznoga igrača Vedrana Jandrića. No, neće nas to pokolebati, a utakmicu koja će sigurno biti kvalitetna nastojati ćemo okončati pobjedom i na taj način isprati gorak okus u ustima od prošlotjednog poraza”. – vjeruje u sebe i svoju momčad tarski vratar.