Home Nogomet Ostalo Evo imena 38 igrača koji će sutra istrčati na Plavo-zelenom finalu na...

Evo imena 38 igrača koji će sutra istrčati na Plavo-zelenom finalu na Hreljinu

Domaćin Naprijed i Lonja s nestrpljenjem čekaju Plavo-zeleno finale, revijalnu utakmica koja će na kraju nogometne sezone okupiti igrače iz 20 ekipa. Od Mošćeničke Drage i Muna, preko Cresa i Vrbovskog do Nehaja i Otočca.

Utakmica se igra sutra (petak, 3. lipnja) u 18,30 sati. Ove godine tribine su otvorene pa se očekuje veliko nogometno druženje na Lonji. Igrači Grobničana neće moći nastupiti zbog kvalifikacija za drugu ligu, no doći će na Lonju. Na poluvremenu će publika zapljeskati pionirima Naprijeda koji su osvojili titulu prvaka.

Emisija o regionalnom nogometu Plavo-zelena liga uoči utakmice proglasit će najbolje igrače, strijelce, vratare i trenere u aktualnoj sezoni. Treneri, kapetani i dokapetani dali su svoje glasove. Imena najboljih već se znaju. Neka ostanu tajna do sutra navečer. Dodijelit će se i Trofej Terzić-Strukan za najboljeg strijelca županijskih liga.

Utakmicu direktno prenosi Novinet TV. Prijenos možete gledati na facebook stranici Tunera.info ili na YouTube kanalu TV Novineta.

Ekipe će voditi izbornici: trener domaćina Naprijeda Branko Panić, trener Krka Damir Kraljić, te treneri županijskih prvaka, strateg Drage Andrej Abram te trener i igrač Vrbovskog Marko Poljak. Evo imena igrača koji će istrčati sutra u plavim i zelenim dresovima.

Crikvenica Butorac, Buršić, Šarković, Mazzarolli, Prpić
Krk Klenovšek, Mikulica, Jurešić
Nehaj Prizmić, Hodak
Cres Tarabocchia, Zubović
Vinodol Grbac, Ž. Tomić, Zrilić
Pomorac Ende, Stranić
Naprijed Ciani, Tomljanović, Pleše
Kraljevica Bilen, Pičuljan, B. Znamenaček, F. Znamenaček
Borac Golić, Fućak
OŠK Omišalj Shabanov
Lokomotiva Fušter
Klana Laginja
Halubjan Vidović
Otočac Banić, Krznarić
Draga Šop, Sinožić
Mune Šneler
Benčić Jakšetić
Vrbovsko Poljak
Turbina Ribarić

Previous articleIN THE BASKET | Košarkaški U15 turnir ovog vikenda u Puli
Next articleVAMOS A LA PLAYA | Ukinimo posljednja kola!