Home Rukomet Prva HŽRL Fantastična Ana Jajčević pogodila za trijumf Umaga

Fantastična Ana Jajčević pogodila za trijumf Umaga

Triler utakmica odigrana je u Zagrebu, na Trešnjevci između istoimenog domaćina i gošći iz Umaga. Tvrda utakmica koja se igrala gol za gol, sve do 14. minute, kada se domaće rukometašice serijom 5:0 odvajaju na 13:7, no rukometašice Umaga, danas veoma raspoložene, vraćaju se do poluvremena na samo -2 zaostatka.

Ukoliko izuzmemo prvo vodstvo Umaga na utakmici, kada je zabila Tena Mataija, Umažanke su strpljivo čekale sve do 38. minute kako bi ponovno došle u vodstvo, to i čine zgoditkom danas briljantne Ane Jajčević za 18:17.

Od tog trenutka igra se doslovce gol za gol, tek pokoja iznimka kada bi se gostujuće rukometašice odvojile na dva gola razlike, no u posljednju se minutu ulazi s rezultatom 29:28 za Umag, da bi Smiljanić poravnala na 29:29, a onda je fantastična Ana Jajčević uzela loptu u svoju ruke i poslala 12. neobranjivi hitac iza leđa Beličev, za veliku pobjedu rukometašica Umaga.


ZAGREB – Dvorana Trešnjevka – Gledatelja: 150

PRVA HŽRL – 5. KOLO – Suci: Krmek, Prpić (Rijeka)

TREŠNJEVKA – UMAG 29:30 (16:14)

TREŠNJEVKA: Rabar, Lesac, Lukšić (2), Smiljanić (2), Pašalić (4), Šimara (5), Beličev (4 obrane), Brkljačić (1 obrana), Miletić, Stojanov (1), Čagalj (4), Matijaš, Penava, Dičak (11)

UMAG: Delić (3 obrane), Pratljačić M. (1), Imamović, Mataija (5), Miočinović (5), Jajčević (12), Pratljačić I. (4 obrane), Bunić T., Bunić T. (1), Kovač, Gašić (2), Popović, Žuliček (4)

Isključenja: Trešnjevka 2 minute (Čagalj 2), Umag 8 minuta (Pratljačić M. 4, Miočinović 2, Gašić 2)


PRVA HŽRL – 5. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”1260″]

PRVA HŽRL – LJESTVICA

[jsStandings id =”23354″ columns =”played_chk;win_chk;lost_chk;draw_chk;point_chk;goalscore_chk;goalconc_chk”]

PRVA HŽRL – 6. KOLO

[jsMatchDayStat matchday_id =”1261″]

Previous articlePorečani do poraza s igračem više, Segesta prekinula negativan niz
Next articleŠnajder u posljednjim trenucima pogodio pobjedu Karlovčana