SHARE

Fažanci se iz Ličkog Osika vraćaju sa više nego zasluženim bodom. Odigrali su susret protiv veoma ‘napaljenog’ domaćina koji je u svojoj ‘napaljenosti’ podosta izgorio, pa u nastavku susreta nije uspio napraviti apsolutno ništa što bi moglo nauditi gostima.

Momci s Olive imali su prigodu u nastavku susret riješiti u svoju korist kada su Ostović i Butković pobjegli gostujućoj obrani no bili su neprecizni.

Susret je počeo više nego dobro za goste. Ostović je primio dugačku loptu od Bradarića i prebacio je za Butkovića koji već u prvoj minuti pogađa za 0:1.

No, ipak, nakon pola sata igre Hečimović je vratio stvari na početak kada je pobjegao po desnoj strani i osigurao bod svojoj momčadi.


LIČKI OSIK – Igralište Ličkog Osika – 4. NL NS RIJEKA – 24. kolo – SUDAC: Saša Piljić (Rijeka), POMOĆNICI: Zoran Janković (Viškovo) i Antonio Kranjac (Matulji)

GOSPIĆ ’91 – MLADOST 1:1 (1:1)

Žuti kartoni: Ratković, Grivičić (Gospić 91), Kostešić, Ostović, Marijanović, Nišević (Mladost)

Strijelci: 0:1 Butković 1′, 1:1 Hečimović 28′

GOSPIĆ ’91: Brezović, Ratković (72. Župan), Župan, Došen, Grivičić, Sertić, Hečimović, Bulum (60. Lovrić), Radošević (77. Pocrnić), Dizdar, Quni (46. Butorac)

Trener: Ante Valentić

MLADOST: Lovrić, Marijanović, Stojanović, Nišević, Ivančić (46. Špelić), Kostešić (85. May), Ostović (90. Valčić), Zanetić, Funčić, Butković (73. Mactutus), Bradarić

Trener: Damir Šistek