Home Nogomet Mlađi uzrasti FOOTBALL 4 YOU | Elvis Kastrati i Zoran Čizmić pokrenuli novi razvojni...

FOOTBALL 4 YOU | Elvis Kastrati i Zoran Čizmić pokrenuli novi razvojni nogometni kamp zatvorenog tipa, prvo izdanje bilo je itekako uspješno!

Ljetnih kampova ima mnogo, a pohađaju ih djeca iz cijele Istre, i to u raznim sportovima. U ovoj godini pokrenuo se jedan novi, malo drugačiji od svih ostalih, naziva „FOOTBALL 4 YOU“ kojeg su pokrenuli Elvis Kastrati i Zoran Čizmić, licencirani treneri iz Poreča koji su to napravili u suradnji s tvrtkama Cetina i Pro Consulting.

Radi se o razvojnom nogometnom kampu zatvorenog tipa u kojem im je pomogao još i atletski trener Marin Šafradin. Mladi nogometaši, a bilo ih je 26, trenirali su dvaput dnevno, u periodu od 5. do 12. srpnja 2023. godine.

Djeca su bila raspoređena u tri grupe – 2009. i 2010. godište, 2011. i 2012. godište te 2013. i 2014. godište, a osim treninga imali su i drugih aktivnosti poput zajedničkog odlaska na more, sladoled i završni ručak.

Organizatori se i zahvaljuju prijateljima kampa, a to su: Cetina, Pro Consulting d.o.o., Filius d.o.o., Il Gelato di Salvatore, Restoran “Terasa laguna”, Istrasub d.o.o., VITA LEVA d.o.o., Istra Transfer, Grad Poreč i Sportska zajednica Grada Poreča.