Home Rukomet Ostalo Franu Mileti u Labinu upriličen svečani doček

Franu Mileti u Labinu upriličen svečani doček

SHARE

Večeras je ispred Sportskog centra „Franko Mileta“ kraj više stotina ljudi dočekan srebrni s juniorskog prvenstva i najbolji desno krilni igrač turnira Fran Mileta.

Nakon govora Siniše Verbanca, tajnika Sportske zajednice Grada Labina, Patrika Frankovića, predsjednika RK Rudan Labin i gradonačelnika Labina Valtera Glavičića, okupljenima se zahvalio i sam Fran, a sve se odigralo u svečanom ambijentu iza kojeg je stajao veliki, gotovo neizrecivi ponos.

Treba napomenuti da je Mileta dvije godine mlađi (2000. godište) od generacije koja je sada igrala SP te da ga uskoro očekuje i kadetsko EP u Sjevernoj Makedoniji.

„Koliko god svi skupa mislili da se neke stvari dešavaju slučajno, ja prije svega moram zahvaliti Davoru i Roberti, a ne mogu ni sanjati koliko se ponosno sada osjećaju“, rekao je na početku gradonačelnik Glavičić pa nastavio:

„Vjerujem da će Fran nastaviti biti, kao što je već sada, jedan svjetionik i da će biti uzor svima vama u prvim redovima da se bavite rukomet i da vi pokušate postati Fran Mileta“, rekao je između ostalog u svom govoru Glavičić na kraju istaknuvši da želi Franu što više ovakvih dočeka i puno sportskih uspjeha, ali i da ostane veliki čovjek kakav je.