Home Nogomet Prva ŽNL Istra Funtana prva registrirala novog igrača u 2022., Dorčić dobio kvalitetnu prinovu

Funtana prva registrirala novog igrača u 2022., Dorčić dobio kvalitetnu prinovu

SHARE
Vjekoslav Dorčić

Nogometaši Funtane odigrali su odličnu jesen, možda i bolju nego što su ih rezultati pratili, a istu su okončali na visokom trećem mjestu ljestvice. Trener Vjekoslav Dorčić „kliknuo“ je s funtanjanskim kadrom, od ovog proljeća nosi sa sobom i licencu dostatnu za Prvu ŽNL, a igra je takva da prima zaslužene pohvale svih koji prate tog županijskog prvoligaša.

Očekivao se miran transferni rok, vjerojatno će takav za Funtanu i biti, ali treba reći kako su oni prvi papirnato dovršili transfer u 2022. godini. Naime, za Funtanu je od danas registriran Deiv Brajković, 22-godišnji nogometaš koji će im sigurno biti kvalitetan dodatak momčadi.

Brajković je „dijete“ porečkog Jadrana, tamo je proveo punih 11 godina, prije nego je 2020. godine otišao u tarsku Istru. Zadržao se tamo 20 mjeseci, a sada je postao član ambicioznog županijskog prvoligaša iz Funtane.

Pripreme su započeli danas, a prvu pripremnu imaju 29. siječnja protiv Rovinja. Ovog proljeća vjerojatno ne mogu računati na Sandija Buršića kojeg će od nogometa udaljiti poslovne obaveze.