SHARE

Funtanjani su od prve minute današnjeg dvoboja pokazali koliko im je stalo da u prvenstvo uđu sa trobodom. Momčad je to koja bi morala imati visoke ambicije obzirom na okupljeni igrački kadar, a upravo su to i pokazali u današnjem susretu.

Dvadesetak minuta trajala je obostrano oprezna igra, a nakon toga su Funtanjani predvođeni danas briljantnim kapetanom Šegonom postigli dva brza pogotka. Najprije je poentirao Sardelin, a nedugo zatim i Prenc iz solo prodora povisio na 2:0.

Došli su nakon toga i Potpićanci do izražaja pa je na 2:1 smanjio Braušić nakon krive procjene obrane Funtane, a sa tim se rezultatom i otišlo na odmor.

U nastavku na terenu samo domaćin. Andrea Banić pobjegao je u 59. minuti po svojoj strani i pogodio gol za pamćenje u suprotni kut Aničićevog gola. Priču je danas u Funtani lijepim golom zaključio Luka Salković koji odbijenu loptu posprema u same rašlje.


FUNTANA – Igralište Funtana – 1. ŽNL – 1. KOLO. SUDAC:Amel Dizdarević (Radmani) POMOĆNICI: Željko Muller (Poreč) i Luka Herak (Sveti Lovreč) DELEGAT: Ivica Vladić (Poreč)

FUNTANA – POTPIĆAN UČKA 72′ 4:1 (2:1)

Žuti kartoni: Lazarić, Celić, Fejzić, Amidžić (Potpićan Učka 72′)

Strijelci: 1:0 Sardelin 20′, 2:0 Prenc 32′, 2:1 Braušić 35′, 3:1 Banić 59′, 4:1 Salković 62′

FUNTANA: Milocani, Popović (46. Banić Andrea), Šegon M., Tomić, Šegon E. (63. Hanižar), Salković (81. Doda), Prenc, Ferenac, Sardelin, Banić, Jakelić

Trener: Vjekoslav Dorčić

POTPIĆAN UČKA 72′: Aničić, Fejzić Ad., Putinja (90. Paliska), Burul, Braušić, Fejzić Al. (81. Horvat), Celić (90. Ružić), Amidžić, Piletić (61. Čule), Lazarić (86. Gržanić), Pincin

Trener: Goran Terković