Home ISTRA Futsal Futsal Pula osigurala kvalifikacije za Prvu HMNL, njihovi juniori najbolji u Regiji...

Futsal Pula osigurala kvalifikacije za Prvu HMNL, njihovi juniori najbolji u Regiji zapad

SHARE

Futsal Pula kao klub iza sebe ima veoma uspješan vikend. O seniorima nešto kasnije, ali najprije spomenimo kako su im juniori ponovno najbolji u regiji Zapad te će u playoff s prve pozicije. Nakon deset kola upisali su devet pobjeda i poraz.

Juniori su tako osvojili 27 bodova, šest više od prvog, a najbolji strijelac momčadi s 12 golova bio je Labinjan Dino Murtić. Drugi istarski predstavnik u toj ligi, MNE Veruda, ligu je okončala na petom mjestu u konkurenciji šest klubova.

U seniorskom uzrastu, Verudeži su ovog vikenda sa 7:3 bili bolji od Jesenja. Strijelci su bili Elvir Husarić (3), Edi Ljubas (2) i Frane Jelenić. Visoku pobjedu, još višu, ostvarili su i malonogometaši Futsal Pule. Otočac je u Puli „stradao“ s 10:3. Za Puljane zabili su Franjo Matković (3), Ivan Šulentić (2), Manolo Bilić, Antonio Vuzem, Sanel Imširević, Robert Grgić i Bojan Barišić.

Nakon 16 odigranih kola Futsal Pula na vrhu ima 43 boda, pet više od drugoplasirane Verude. Treća je Gorica s 34 dok četvrtoplasirani Novi Marof ima 33. Sad je već sve jasno, Futsal Pula će u kvalifikacije za Prvu HMNL.