Home ISTRA Futsal FUTSAL PULA STANOINVEST GOSTUJE U MAKARSKOJ | Daniel Moravac: “Očekujem čvrstu utakmicu...

FUTSAL PULA STANOINVEST GOSTUJE U MAKARSKOJ | Daniel Moravac: “Očekujem čvrstu utakmicu visokog ritma!”

SHARE

Sutra, u subotu 09. listopada, s početkom u 19:15 u Makarskoj igrači Futsal Pule Stanoinvest igraju utakmicu drugog kola Prve HMNL. Protivnik je Novo Vrijeme, klub koji je već godinama u vrhu hrvatskog futsala.

Vedran Kazazić, Luka Suton, Blago Gašpar, Marin Musinov, Filip Bašković, Mate Vuković…jednostavno, Makarani su sve redom sastavljeni od igrača koji imaju veliki broj utakmica na razini Prve HMNL i zbog toga je sigurno kako Puljane čeka zahtjevnih 40 minuta.

Puljani na utakmicu dolaze umorni, bez daljnjeg, jer je kup okršaj u Velikoj Gorici bio izrazito težak, a iako je trener Despotović „raširio“ minutažu među igračima, svejedno bi se mogao osjetiti umor nakon dvije teške utakmice u tri dana.

“Je, odlično smo ušli u prvenstvo, jako smo zadovoljno kako smo odradili ove dvije tekme, a normalno je da postoji mali umor, ali to je sve normalno. Trener stvarno prilagođava treninge u ovakvom ritmu koji trenutno imamo”, rekao je Daniel Moravac koji je u sezonu ušao vidno raspoložen i ozbiljan.

O protivniku smo malo pričali, jer je sve jasno: “Novo Vrijeme je jako dobra momčad s odličnim pojedincima, ali svejedno očekujem čvrstu utakmicu, s odličnim, visokim, ritmom. Uvjerenja sam da možemo napraviti dobar rezultat u Makarskoj, vjerujem u našu ekipu, a u takvoj, teškoj, utakmici bi mogle presuditi i sitnice.”

Utakmicu koja počinje u 19:15 u makarskoj dvorani sude Krešimir Grgurević i Tomislav Katinić iz Slavonskog Broda. Marijan Šimatović iz Gospića je treći sudac, a njegov sugrađanin Mario Lulić će biti četvrti sudac. Delegat Branko Kurtaj dolazi iz Šibenika.