Home Nogomet Mlađi uzrasti GIRLS TROPHY | Pionirke Istre 1961 odradile sjajan turnir u Ivanić Gradu,...

GIRLS TROPHY | Pionirke Istre 1961 odradile sjajan turnir u Ivanić Gradu, pobijedile Hajduk i osvojile drugo mjesto!

Jako lijepe vijesti dolaze iz Pule. Naime, pionirke Istre 1961 ovog su vikenda nastupale na turniru „Girls Trophy“ u Ivanić Gradu. Mlade nogometašice iz Istre ostvarile su sjajan rezultat, osvojivši drugo mjesto nakon nesretnog poraza od zadarskog Donata nakon ruleta jedanaesteraca.

Mlade nogometašice vodio je trener Aron Xhemajli uz asistenciju Viktorije Skendrović, a sve je pratio sinonim za ženski nogomet u Istri, Nenad Glušica. Na turniru je nastupilo 16 ekipa iz cijele Hrvatske, igrala je tu i većina prvoligaških ekipa pa možemo reći kako je ovo najveći turnir ikad održan za djevojčice u Hrvatskoj.

Za Istru 1961 su nastupale Marić Modrušan, Mijić, Mutavčić, Vujičić (najviše pogodaka na turniru, čak 13), Gravkić, Krajnc, Rajković, Matošević (sve Istra 1961), Brajković (NK Opatija), Nina Rašuo, Leynah Hevešević, Maila Šumberac (sve Rudar Trans Euro), Fable (Potpićan Učka ’72), Načinović (Iskra Vinež).

Rezultati Grupa C:

ŽNK Ombla 9:0

ŽNK Pregrada 10:0

ŽNK Agram 3:0

četvrtfinale:  ŽNK Posavje Sula 0:0 (2:1 pen.)

polufinale: ŽNK Hajduk Split 2:1

finale: ŽNK Donat 0:0 (0:2 penali)

Previous articleIZBOR NAJBOLJIH: Pogledajte kako su glasali kapetani i treneri te zbog čega je Paolo Ritoša dobitnik nagrade za fair play
Next articleJadranu zasluženo Kup Istre, sjajna Funtana ih ‘štabelo’ namučila