Home Rukomet Ostalo Golijada u Ogulinu donijela Verudi treću pobjedu

Golijada u Ogulinu donijela Verudi treću pobjedu

SHARE

Posljednja utakmica subotnjeg rasporeda sedmog kola 2. HRL Zapad donijela nam je zanimljiv susret u Ogulinu. Naime, domaćinima je u goste došla Veruda koja je prije ove utakmice bila bodovno izjednačena s Ogulincima.

Dalo se naslutiti kako su obje momčadi pucački dobro raspoložene kada je u desetoj minuti Ogulin imao prednost od 9:6. Prednost od tri pogotka razlike domaćini su zadržali do poluvremena. Čak 39 pogodaka postignuto je u prvih 30 minuta igre, a taj ritam nastavio se i u drugih 30 minuta.

Iako u minusu tri pogotka na teškom gostovanju u Ogulinu gosti iz Pule nisu se predali te su odlučno cijelo drugo poluvrijeme “ganjali” zaostatak. Nakon samo sedam minuta nastavka Grbac pogađa za prvo izjednačenje u drugom poluvremenu. Nakon toga, uglavnom se igra “gol za gol” iako domaćin dvaput odlazi na +2. Gosti su sve to uspješno anulirali, a Veruda je prvi puta povela u 60. minuti kada Paulo Grbac zabija svoj 13. pogodak i postavlja konačnih 39:40.


OGULIN – SD Ogulin – 2. HRL Zapad –7. KOLO
SUCI: Sandro Capan i Ivan Podgorščak (oba Jastrebarsko)

OGULIN – VERUDA 39:40 (21:18)

OGULIN: Brozović, Stipetić D. 7, Puškarić 8, Drašković 1, Cipek, Vučić, Stipetić A., Poljak M. 3, Gašparović 3, Stipetić D., Porubić 5, Stipetić D., Perković, Poljak A. 12.

Sedmerci: 1/2, Isključenja: 8 minuta

Trener: Marijo Stipetić

VERUDA: Ercegovac, Obradović, Nađ 4, Bulajić, Bošnjak 4, Dobrila 9, Galijan 1, Deumić, Pavlović 6, Žulj 1, Perkunić 2, Grbac 13.

Sedmerci: 3/3, Isključenja: 2 minute

Trener: Zvonimir Domić