Home Nogomet Mlađi uzrasti Golmanski kamp “Cotić-Starčić” gostovao u Međimurju – “I ovaj Uskršnji kamp bio...

Golmanski kamp “Cotić-Starčić” gostovao u Međimurju – “I ovaj Uskršnji kamp bio je pun pogodak, sljedeće godine u dva termina!”

SHARE

Danas je završilo drugo izdanje Uskršnjeg Goalkeeper kampa „Cotić-Starčić“ u predivnom Međimurju. Domaćin je kao i prošle godine bilo NK Nedelišće kojemu se ovom prilikom oni i zahvaljuju. Uvjete koji su ih dočekali i koje su koristili u Nedelišću, nažalost, u Istri smiju samo sanjati.

Kamp su ovog puta odradila 25 polaznika iz Međimurske, Varaždinske, Zagrebačke i Koprivničko-križevačke županije, a Davide Tomičić, Raoul Bernich i Teo Milotić predstavljali su Istru. Ukupno su svi zajedno u pet dana odradili 25 treninga.

Također, jučer (ponedjeljak) popodne su Aleksa Cotić i Aleksandar Starčić održali i pokazni trening za trenere vratara za uzrast U11 i U19, na poziv Međimurskog nogometnog saveza. Kako se čini, pozitivan dojam je ostao s obje strane:

„Trening je odrađen u Kotoribi, a iskoristio bi prostor za zahvalu domaćinu na čelu s gosp. Stjepanom Friščićem na sjajnom gostoprimstvu. Nije više ni tajna da ostavljamo otvorena vrata za sobom, a tako smo i ovaj put donirali naše rukavice svim vratarima NK Nedelišće te ŠN Petica i to nam predstavlja veliko zadovoljstvo“, rekli su Cotić i Starčić po okončanju.

Napominju kako je i ovog puta mnogo vratara, njih čak 23, ostalo ‘ispod crte’, a upravo su zbog toga već sada započeli dogovori kako bi se naredne godine odradila dva termina Uskršnjeg golmanskog kampa „Cotić-Starčić“ u Međimurju.

„Umorni smo, ali i ponosni na odrađeni posao. Mislim da već sada možemo reći kako se sljedeće godine vraćamo u dva termina, a nadam se da smo organizacijom i radom na terenu još jedanput pokazali zbog čega smo najveći, najpoznatiji i najbolji vratarski kamp, ne samo u Hrvatskoj, nego i šire“, kažu nam umorni Aleksa Cotić i Aleksandar Starčić, a onda završavaju sa zahvalama:

“Hvala i svim roditeljima koji su nam bili na usluzi ovih pet dana, ali i potvrdili te dokazali ono što već svi znaju – da su Međimurci pravi domaćini. Veliko hvala i medijima koji su sve ove dane pratili naš rad.”