Mlađi uzrasti Ostalo

Golmanski kamp “Cotić-Starčić” odlično odradio i novu lokaciju – uspješno je krenula i “ljubav” s Ljubljanom!

Iza „Goalkeeper Campa Cotić-Starčić“ još je jedan sjajno odrađen kamp. Protekla četiri dana Ljubljana, točnije SRC Šiška bila je domaćin 38. po redu kampu ovog brenda.

Kao što smo već i pisali, Ljubljana je nova sada već šesta lokacija koju je ovaj renomirani kamp sada već pravi brend i otvorio.

„Zadovoljni i puni lijepih dojmova napuštamo Ljubljanu. Iza nas su četiri radna dana i ukupno 16 odrađenih treninga. Sjajni uvjeti koje pruža SRC Šiška samo su pridonijeli tome da se sve zacrtano u potpunosti odradi. U ovo zimsko doba jako je teško naći u Ljubljani teren sa umjetnom travom koji nije zauzet. Upravo zato, veliko hvala voditeljima sportskog centra i naravno klubovima koji su nam ustupili svoje termine od 9 do 13 sati“, rekao je Aleksa Cotić.

Aleksa Cotić, Danijel Starčić i Aleksandar Starčić

Njegov kolega i prijatelj, Aleksandar Starčić: „Kad nakon zadnjeg treninga dobiješ takav pljesak roditelja i polaznika veća nagrada nije potrebna. Ljubljanu je odradilo 20 polaznika, mnogi će reći sretnika, koji su uspjeli ovog puta ući u termin. Lista onih koje nismo mogli primiti nažalost dvostruko je duža, ali moramo reći da smo i ovoga puta imali sjajnu grupu vratara željnih rada i učenja. Svi redom zaslužuju pohvale za rad, trud i veliku želju za napretkom. Naravno da se u Ljubljanu vraćamo i sljedeću godinu.“

Ušli su u 2024. godinu radno i sada golmanski kamp „Cotić-Starčić“ više gotovo da i ne staje. Odmora nema Ljubljana je arhivirana i doslovno već sutra kreću pripreme za Nedelišće koje je na rasporedu u dva uskršnja termina – od 29. ožujka do 2. travnja te drugi od 2. do 6. travnja 2024. godine kada će kamp odraditi novih 50 polaznika.

Tako to rade u najvećem europskom vratarskom kampu u kojem se od prvog dana točno zna tko šta radi – valjda zato i jesu tu gdje jesu.

Kalendar

srpanj 2024
P U S Č P S N
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031