Home Nogomet Ostalo GOLMANSKI KAMP COTIĆ-STARČIĆ | Završen je i drugi zimski termin u Dajli,...

GOLMANSKI KAMP COTIĆ-STARČIĆ | Završen je i drugi zimski termin u Dajli, samo ovog prosinca i siječnja okupili su 100 vratara!

Tim „Goalkeeper Campa Cotić-Starčić“ upravo onako kako je završio za njih sjajnu 2023. godinu – tako je i započeo 2024. godinu – radno, s prvim terminom u Dajli. To je mjesto već tradicionalno domaćin prvom po redu od 13 najavljenih termina u tekućoj godini.

I ovaj termin okupio je 35 vratara s kojima je u pet dana odrađeno 30 treninga. Ukupno je kroz prosinac i siječanj u tri termina odrađeno 90 treninga s ukupno 100 vratara.

„Iza nas su tri sjajno odrađena kampa. Radost, sreća i osmijeh na licima vratara kao i njihovih roditelja dovoljno govori. Drago nam je da barem kroz kampove polaznici mogu osjetiti što je pravi rad i kako bi to trebalo izgledati. Vrijeme je sve ove dane bilo naš saveznik i sve zacrtano i planirano je u potpunosti odrađeno“, rekao je Aleksa Cotić pa dodao:

„Na sva podmetanja kojih je ovih godina bilo i onih koji su nas smatrali „instant proizvodom“ naš se kamp nije nikad osvrtao.  Radili smo svoje u tišini, korak po korak, kad je trebalo dodali gas i  doveli Goalkeeper Camp Cotić-Starčić tamo gdje je danas na ponos svih nas i cijele Istre.“

Njegov kolega Aleksandar Starčić poručio je: „Što reći, a da već nije rečeno. Veselimo se svakom novom kampu, svakom uspjehu naših vratara koje pratimo i uživo te putem raznih snimaka koje nam redovno šalju. Zahvaljujemo se roditeljima koji svoje obaveze podrede našim terminima pa je sada kroz ove dane Novigrad bio domaćin mnogim obiteljima iz svih dijelova, ne samo Hrvatske, već cijelog Balkana. Moram se zahvaliti našem maestru Romini Cotić na svemu što radi za nas i uspjeh našeg projekta. Ona je sigurno taj glavni kotačić bez kojeg to sve ne bi bilo na takvom nivou“, rekao je popularni „Aco“.

Njegov sin Danijel treći je i najmlađi dio trenerskog tima: „Provesti tri tjedna s Rominom, Vesnom, Jelenom, Acom i Coletom je jedno veliko i novo iskustvo za mene. Uživao sam raditi i asistirati te jedva čekam priliku kad mi obaveze omoguće da im se priključim.“

Zima i zimski kampovi Izolom i Dajlom nisu završili jer već sljedeći mjesec Goalkeeper Camp Cotić Starčić seli svoje snage u glavni grad Slovenije – u predivnu Ljubljanu.

Za kraj, velika pohvala svim sudionicima iz Izole i Dajle za volju, želju i prikazan rad kroz sve ove dane. Sada slijedi kratak odmor od terena, ali i puno obaveza i dogovora Uskršnjih kampova u Međimurju kao i definiranje čak pet termina koji ovo ljeto idu u Ravnoj Gori.

Ovom prilikom iz Goalkeeper Campa Cotić Starčić šalju veliku zahvalu svojim generalnim sponzorima Larixu Umag, Casa Sol Maris i Bonin tartufima čiji logo s ponosom nose kroz godinu na svojoj opremi kampa. Sigurno da bez njih danas ne bi bili tu gdje jesu.

„Isto tako veliko hvala marketima Vito, Špeži Rovinj, Dori Cerovlje, marketu Labinci, pekarama Te-ni Umag i Bricioli Brtonigla, Studencu i mesnici Meliokomerc Umag. Njihovom zaslugom naši su vratari svakog dana zajedno doručkovali i uživali u vremenu nakon treninga“, poručili su iz kampa.