Home Nogomet Četvrta HNL Zapad Goran Gajzler novi je trener juniora Rijeke

Goran Gajzler novi je trener juniora Rijeke

Dosadašnji trener četvrtoligaša OŠK Omišalj Goran Gajzler novi je trener juniora HNK Rijeka. Gajzler će na klupi naslijediti Dragana Tadića koji je preuzeo Hrvatski dragovoljac.

„Prvi dojmovi su sjajni, osjećam se kao da sam već tu bio što donekle i jesam. Ljudi iz kluba su me lijepo primili, jako sam zadovoljan. Odradio sam već trening s juniorima. Dečki se čine odlični, jako su motorični, vrlo potentna i radna momčad. Čini mi se da tu ima jako lijepog štofa, da svi zajedno sašijemo jedno lijepo odijelo“, rekao je Goran Gajzler koji je u svojoj trenerskoj karijeri vodio Grobničan, Crikvenicu, Hrvatski dragovoljac, Dubravu, Maksimir i OŠK iz Omišlja.

„Već sam bio u razgovoru s Rijekom prošle zime, možda nije bio najbolji tajming. Evo sada se odlaskom Dragana Tadića u Hrvatski dragovoljac otvorila prilika i jako mi se sviđa sve što sam vidio. Volim raditi  i nogomet mi je doručak, ručak i večera, samo da taj dio energije prenesem na dečke i svi zajedno ćemo imati velike koristi“, zaključio je Goran Gajzler.

Previous articleLIJEP DAN | Istra 1961 upisala pobjedu protiv Šibenika i potpisala ugovor Brazilcem do 2026. godine!
Next articleUmaški drugoligaš započeo pripreme za povratak među elitu