Home Košarka A1 Liga košarkaša Goran Šućurović je novi trener košarkaša Stoje!

Goran Šućurović je novi trener košarkaša Stoje!

Košarkaši Stoje imaju novog trenera! Riječ je o 53-godišnjem Riječaninu Goranu Šućuroviću, koji će na klupi žuto-plavih zamijeniti dosadašnjeg trenera Marka Kovačevića.

U svojoj dosadašnjoj karijeri trener Šućurović vodio je niz klubova, dok je zadnji trenerski posao imao u „KK Kvarneru 2010“ od 2019. do 2022. godine sa kojim se natjecao također u Prvoj muškoj košarkaškoj ligi.

Osim Kvarnera 2010, vodio je muške košarkaške klubove KK „Labin“, KK „Kraljevica“, KK „Torpedo“, KK „Kantrida“ i KK „Sušak“. U ženskoj košarci radio je od 2009. do 2014. godine gdje je vodio ŽKK „Pleter“ i ŽKK „Kvarner“, te bio izbornik juniorske reprezentacije Hrvatske na Europskom U-18 prvenstvu 2014. godine u Portugalu i član stručnog stožera na Europskom prvenstvu 2013. godine.

 „U košarkaški klub „Stoja“ dolazim sa velikim motivom i željom da u drugom djelu prvenstva ostvarimo najbolji mogući rezultat i osiguramo opstanak u ligi. U razgovoru sa predsjednikom i upravom kluba osjetio sam veliki entuzijazam i želju da se ostvari ostanak u Prvoj hrvatskoj košarkaškoj ligi, a čast mi je da su u meni prepoznali trenera koji bi mogao ostvariti taj rezultat. U svakom treningu i na svakoj utakmici od igrača i od sebe tražim najveći mogući angažman i bespoštednu borbu jer je to jedini način i uvjet da ostvarimo zacrtani cilj”, rekao je Šućurović pa dodao:

“Svoj debi na klupi imat ću već u subotu u 19:00 sati na utakmici protiv KK „Zagreb“, te ovim putem pozivam navijače i sve prijatelje košarke u Puli da dođu na utakmici i podrže nas na našem putu opstanka u ligi, a mi ćemo dati sve od sebe da iznenadimo favorita, treće plasiranu ekipu lige“.