Home Arhiva Gošće bliže pobjedi u pet susreta

Gošće bliže pobjedi u pet susreta

Prvo kolo u pravilu nosi velike nepoznanice. Prema dostupnim informacijama domaće odbojkašice su u prednosti u dva a gošće u čak pet susreta.

 

OTP Banka nije nikog izgubila, a priključile su se Raić i Drviš-Komel. S njima su Puljanke dobile dozu iskustva. Split je velika nepoznanica, trebao je to biti skup strankinja, dvije Amerikanke i jedna Pargvaka, no zbog velikih dugovanja je sve neizvjesno. U svakom slučaju na kraju bi mogao presuditi domaći parket u Pattinaggiu.

 

Kaštela se pojača i dovela izbornika Damira Jurku za trenera, a Zagreb ima ozlijeđenih. Biti će to tvrda utakmica u kojoj su gošće ipak malo kvalitetnije.

 

Novi Zagreb i Marsonija su ekipe koje će boraviti u donjem domu, a njihov međusobni sraz će ponuditi veliku neizvjesnost. U konačnici prednost je ipak na gostujućoj strani, jednako kao i u susretu novakinja u Osijeku.

 

U susretu Atene i Mladosti moguće je doslovno sve, pa je jedino domaći parket za sad mala prevaga. Uzbudljivo i neizvjesno biti će i u Mavrincima gdje je mala prednost ipak na strani porečkih odbojkašica.

 

PULA

OTP Banka-Split 1700

1

ZAGREB

Zagreb-Kaštela DC

2

KAŠTEL STARI

Marina Kaštela-Cestorad

2

ZAGREB

Novi Zagreb-Marsonia

2

OSIJEK

Osijek-Kostrena

2

VELIKA GORICA

Azena VG-Mladost

1

ČAVLE

Grobničan-Poreč

2